Početna » Bili Smo » Ostalo »

Ušće i MTV čestitali Novu Godinu

 
Ušće i MTV čestitali Novu Godinu
ARHIVA
Ostalo | dodato 31.12.2010.
Detalji

Mesto održavanja: Ušće shopping Center, Beograd
Vreme održavanja: 30. decembar 2010. godine

 
 

MTV i UŠĆE Shopping Center odžali su sinoć - pred hiljadama oduševljenih posetilaca - prednovogodišnji MTV party i promociju novog albuma beogradskog benda S.A.R.S.!

Ušće Shopping Center i MTV su na najlepši način čestitali svojim sugrađanima predstojeće praznike, i pozvali ih da i sledeće godine – otvorenog srca – budu uz njih u duhu pravog druženja, sjajnog provoda i najbolje zabave!
Pored mini koncerta na kojem je S.A.R.S. predstavio vodeće hitove sa novog albuma Perspektiva, posetioce Ušća su na sceni ispred najveće novogodišnje jelke u gradu sjajno zabavili proslavljeni mađioničar Igor Trifunov, brejkdenseri Skvod femili, blejdraner Marko Malenić i DJ Prema uz hitove koje rado slušate na MTV-ju.

Tako su verni i oduševljeni posetioci imali priliku da u okviru specijalne akcije "hiljadu novih radosti" Ušće Shopping Centra u čast praznične sezone uživaju u nezaboravnom MTV party-ju i podele radost najlepših praznika sa svojim najdražima !

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da nagrade svoje fanove jednim nesvakidašnjim poklonom. Naime, ukoliko tačno u ponoć novogodišnje noći, 31. decembra, posetite sajt mtv.rs - možete potpuno besplatno preuzeti novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom "Perspektiva"!

Album će biti dostupan publici čitavog regiona putem svih regionalnih MTV sajtova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom sajtu objavljuje MTV.

Ušće Shopping Center i MTV su na najlepši način čestitali svojim sugrađanima predstojeće praznike, i pozvali ih da i sledeće godine – otvorenog srca – budu uz njih u duhu pravog druženja, sjajnog provoda i najbolje zabave! 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Neverne Bebe predgrupa Lenny Kravitz-u

Kao predgrupa na koncertu koji će Lenny Kravitz održati 24. jula u Beogradskoj Areni nastipiće grupa Neverne Bebe....

70 godina rođenja Džona Lenona

Povodom 70 godina od rođenja Džona Lenona, u centru Beograda u subotu u podne biće upriličena neformalna posveta ovom vel...

Nove parking zone u Beogradu

Deo Zvezdare ograničen ulicama Dimitrija Tucovića, Ruzveltovom, Bulevarom kralja Aleksandra i Batutovom biće "zelena zona"...