Početna » Bili Smo » Ostalo »

Elite Model Look 2010

 
Elite Model Look 2010
Ostalo | dodato 07.07.2010.
Detalji

Mesto dešavanja: Delta City
Vreme dešavanja: 5. jul

 
 
11 devojaka - finalistkinja Rimmel Eite Model Look-a 2010. predstavilo javnosti u Delta Cityju. Devojke su kao žive lutke pozirale u izlozima radnji najpoznatijih brendova.

BEOGRAD, 5. jul – Finalistkinje Rimmel Elite Model Look-a 2010 danas su iznenadile mnogobrojne posetioce Delta City-ja i uvele ih u svet top modela.

Beograđani su na ovaj interesantan način upoznali Katarinu Lukić, Isidoru Popović, Lunu Đogani, Anđelu Ilić, kao i Milicu Živanović i Teodoru Aleksić. Iz izloga su se, na svoj način, predstavile i Ana Perišić, Marina Cvijanović, Anja Vujačić, Tijana Joksović i Biljana Mitrović. Jedna od ovih prelepih devojaka u septembru će postati novo lice najprestižnije svetske agencije Elite Model Look.

Svi oni koji su poželeli da zablistaju kao top modeli imali su prilike da to i učine uz pomoć stilista i modnih šminkera.
Modni stručnjaci su ispred radnji Lilly, ID Hair i parfimerije Limoni davali savete onima koji i sami maštaju da jednog dana postanu modeli.
 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

,,Dani vina’’ u Delta City-ju

Pero Art Centar u saradnji sa Delta City-jem organizuje ,,Dane vina’’...

Piratska Vožnja Brodom

Skup grupe u 08:15 na pristaništu nizvodno od hotela "JUGOSLAVIJA", na splavu " HRABRO SRCE ". ...

Nova Diva u gradu

Smeštena u reprezentativni kompleks Grand Casina, izdvojena taman toliko da bude i zasebna celina i deo Casina, Diva je toko...