Početna » Bili Smo » Ostalo »

Elite Model Look 2010

 
Elite Model Look 2010
Ostalo | dodato 07.07.2010.
Detalji

Mesto dešavanja: Delta City
Vreme dešavanja: 5. jul

 
 
11 devojaka - finalistkinja Rimmel Eite Model Look-a 2010. predstavilo javnosti u Delta Cityju. Devojke su kao žive lutke pozirale u izlozima radnji najpoznatijih brendova.

BEOGRAD, 5. jul – Finalistkinje Rimmel Elite Model Look-a 2010 danas su iznenadile mnogobrojne posetioce Delta City-ja i uvele ih u svet top modela.

Beograđani su na ovaj interesantan način upoznali Katarinu Lukić, Isidoru Popović, Lunu Đogani, Anđelu Ilić, kao i Milicu Živanović i Teodoru Aleksić. Iz izloga su se, na svoj način, predstavile i Ana Perišić, Marina Cvijanović, Anja Vujačić, Tijana Joksović i Biljana Mitrović. Jedna od ovih prelepih devojaka u septembru će postati novo lice najprestižnije svetske agencije Elite Model Look.

Svi oni koji su poželeli da zablistaju kao top modeli imali su prilike da to i učine uz pomoć stilista i modnih šminkera.
Modni stručnjaci su ispred radnji Lilly, ID Hair i parfimerije Limoni davali savete onima koji i sami maštaju da jednog dana postanu modeli.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Šon Runi gost Kids festivala

Specijalni gost Kids festivala je Šon Runi (Sean Rooney), kanadski vunderkid sveta balona!...

Marky Ramone u SKC-u

Zahvaljujući izvanrednom nastupu pred više od 8000 ljudi, poslednjeg dana ovogodišnjeg EXIT festivala, Marc Bell u javnost...

Steve Vai nastupa u Beogradu

Legendarni virtuoz na gitari u Kombank Areni ...