Početna » Bili Smo » Ostalo »

Nike - čudo od kopačke

 
Nike - čudo od kopačke
Ostalo | dodato 23.04.2010.
Detalji

Mesto dešavanja: Stadion FK Crvena Zvezda
Vreme dešavanja: 22. april 2010.

 
Lekić i Lazetić testirali najbržu kopačku na svetuNike Mercurial Vapor Superfly IINike Mercurial Vapor Superfly IINike Mercurial Vapor Superfly II
 

Na stadionu Markana Lekić i Lazetić demonstrirali igru sa novim Nike Mercurial Vapor Superfly II kopačkama.

Najnovije Nike Mercurial kopačke nosiće naši reprezentativci na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kao i otalih osam Nike reprezentacija.
Fudbaleri Crvene zvezde Dejan Lekić i Nikola Lazetić na stadionu Marakana demonstrirali su igru u najbržim kopačkama sa najboljim performansama do sada Nike Mercurial Vapor Superfly II. Najnovije Nike Mercurial kopačke nosiće naši reprezentativci na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kao i otalih osam Nike reprezentacija.

Gornji deo kopačke napravljen je pomoću najnovije Flywire tehnologije što omogućava da prijanja stopalu kao rukavica, dok lagani karbonski đon pruža dodatnu brzinu. Teška je 238 grama i obezbeđuje momentalno ubrzanje igrača. Revolucionarni pametni kramponi se prilagođavaju pritisku igrača i uslovima terena kada je to potrebno. “Toe - off “ uložak pruža stabililizaciju prstima i omogućava igraču maksimalan iskorak. Jarka boja daje lični pečat na terenu.

Počastvovan sam što mi se ukazala prilika da testiram nove Nike Mercurial kopačke, i sa gledišta igrača mogu da kažem da su performanse zaista neverovatne. Siguran sam da će put ka uspehu svakom profesionalnom fudbaleru sa njima biti mnogo lakši“, izjavio je Dejan Lekić.

Nike Mercurial Vapor Superfly kopačke napravljene su u saradnji sa najboljim fudbalerima današnjice Kristijanom Ronaldom, Didierom Drogbom, Zlatanom Ibrahimovićem, Frankom Riberijem, Tio Volkotom i Alexandre Patom. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Uskoro "Fantomska pretnja 3D"

„Star Wars epizoda I: fantomska pretnja 3D“, prvi deo priče o junacima iz sage „Star Wars“ konvertovan u 3D, biće p...

#RUNFREE u Novom Sadu

Igor Šarević i Ena Popov u kampanji #RUNFREE. ...

Srpski vaterpolisti potpisivali kapice

Uoči evropskog prvenstva u vaterpolu, koje će se ove godine održati u Zagrebu od 29. avgusta do 11. septembra, organizovan...