Početna » Kuda? » Na klopu »

Varijanta

 
Varijanta
Na klopu | dodato 11.04.2008.
Detalji

Adresa: Višnjička 113a
Tel. +381 11 2990 315, +381 63 222 218
E-mail: varijanta@beocity.net
Web: www.varijanta.co.yu
Radno vreme: zimsko od 12h do 24h, letnje od 10h do 24h

 
 

Daleko od gradske vreve, u prirodnom okruženju, na 30 ari ograđenog kompleksa, prostire se restoran „Varijanta“. Okružen kamenim zidom, popločan ciglom, poseduje ogromnu baštu iz koje se pruža prekrasan vidik.

Specijalitet Kuće je Hobotnica ispod sača.
U sklopu kompleksa postoji parking kapaciteta 60 mesta, koji Vam u svakom trenutku garantuje bezbednost vozila. Otvoren je u julu 2007. godine.

Enterijer je u braon i narandžastoj boji. Masivni stolovi, stolice od kože i visoko, dekorativno rastinje, deluju elegantno u ovom prostoru. Velika prozorska okna pružaju širok pogled ka spoljnom svetu.

Ovo je pretežno riblji restoran, sa nešto proširenim menijem. Sprema se sveža riba, koja se sa Jadrana doprema dva puta nedeljno. Specijalitet Kuće je Hobotnica ispod sača, ali za ovakav obrok je potrebno unapred zakazati.

Iako je ovo restoran mediteranske kuhinje, njegov stalan gost, imaće tu privilegiju da čak može naručiti pečenje ili jagnjetinu ispod sača, ukoliko to najavi ranije.

Od poslastica veoma je atraktivan Carpacio od ananasa sa balzamikom, medom i proprženim lanenim semenom, a tiramisu i krempita deo su uobičajene dezertne ponude.

Restoran raspolaže sa velikom kolekcijom pića. Domaća rakija od kajsije zauzima mesto u vrhu kada je o aperitivima reč. Vina su sa područja Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, zatim Italije, Francuske, Argentine, Čilea i Novog Zelanda.

Kubanska, španska ili grčka muzika se sluša u „Varijanti“, a petak i subota su večeri žive muzike.

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kako kupovati ribu i školjke?

Riba i plodovi mora su veoma zdrave namirnice, ali se lako kvare......

Gušti mora

Konoba "Gušti mora" na ovoj lokaciji postoji od 2004. godine. Naziv je dobila po zadovoljstvu (gušt) koje morska hrana pru...

Riblja soljanka

Na ovakav način se riblja čorba priprema u donskoj oblasti Rusije....