Početna » Kuda? » Na klopu »

Club 011

 
Club 011
Na klopu | dodato 23.10.2009.
Detalji

Adresa: Dr Milutina Ivkovića br. 11, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 2 660 751 i 3 671 651
Radno vreme: od 10h do 00h (vikendom od 12h do 00h)
E-mail: office@club011-bg.com
Web: http://www.club011-bg.com

 
 

Club 011 je kao što se može pretpostaviti ime dobio po pozivnom broju za Beograd.

Svakog dana ovde se sprema izvrsno pečenje - teleće grudi i na smenu jaretina i jagnjetina.
Naziv pamtljiv na svim jezicima, koji jasno simboliše vezu sa našom prestonicom pokazao se kao zdrava ideja. Otvoren je krajem leta 1992. godine.

Topao i uglađen enterijer, delo je beogradskog arhitekte Mladena Lisovca zvanog Deni, koji često radi scenografije za filmove. Bogato uređen, pleni kvalitetnom stilskom stolarijom ručne izrade, majstorski izrađenim salonskim stolicama, brojnim slikama među kojima se izdvaja "Večera civilne straže", gipsanim rešenjima, vitražima, draperijama i prijatnom rasvetom. Njegovi posebni aduti su topla zimska i zelena letnja bašta, koje dupliraju pozitivan utisak o ambijentu.

Kuhinja je internacionalna, a bogati meni od roštilja, preko raznih specijaliteta od bifteka (20 načina) do morske i rečne ribe neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Svakog dana ovde se sprema izvrsno pečenje - teleće grudi i na smenu jaretina i jagnjetina.

Koristi se isključivo sveža riba, pa probajte bracin, oradu, lignje... ili pak smuđa ili pastrmku iz Nacionalnog parka Kladovo. Naravno, tu su i riblje čorbe od pomenutih vrsta.

Akcenat nije na testeninama, ali to ne znači da ih nemaju ili da nisu ukusne. Naprotiv, razne vrste odličnih pasti i pizza uvek su Vam na raspolaganju.

Od poslastica preporučujemo domaću krempitu ili tiramisu, po receptu italijanskog kuvara koji je ovde boravio neko vreme. Desetak vrsta kolača i pita, kao i voćni kupovi takođe su deo desertne ponude.

Ponuda pića je raznovrsna, sa većinom svetskih i domaćih brendova. Služe se francuska, španska, italijanska, argentinska, čileanska..., kao i domaća vina: "Radenković", "Radovanović", "Vukašinović"... vina sa Oplenca i Topole.

Ovde možete organizovati razne vrste proslava i poslovnih ručkova.
Restoran poseduje i sopstveni parking, kao i poseban prilaz za hendikepirane osobe.

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Dilema

Caffe pizzeria „Dilema“ se nalazi na beogradskoj Adi Huji neposredno pored pešačke staze. Otvorena je u junu 2010. godi...

Koncert povodom praznika muzike

Dom omladine Beograda i Francuski kulturni centar, uz podršku filijale Renault i Meridian banke Credit Agricole grupe, najav...

Stara trešnja

Na Banovom brdu, U ulici Petra Lekovića, za one koji do sada nisu znali, od 1993. godine postoji restoran Stara trešnja. Mn...