Početna » Kuda? » Na klopu »

Milutinac

 
Milutinac
Na klopu | dodato 10.03.2008.
Detalji

Adresa: Nade Dimić 5-7, Zemun
Tel: +381 11 21 06 156, +381 63 77 05 807
Radno vreme: od 08h do 23h

 
 

Restoran "Milutinac" se nalazi u mirnom i lepom delu Zemuna, tačno preko puta Mašinske škole. Postoji već pedeset godina. Zajedno je rastao i stasavao sa fudbalskim klubom "Milutinac".

Ovde se posebno dobro sprema naizgled obična "Vojvođanska šnicla". Nećete ostati ravnodušni.
Počeli su od male kafane, a danas je to restoran na dva nivoa, koji se sastoji od sale za ručavanje i velike sale za prijeme, svadbe... do 250 mesta.

Unutrašnjost objekata najbolje govori o njegovom istorijatu. Pored nagrada, pehara i priznanja, na centralnom zidu dominira panorama Zemuna iz 1960. U salama ima dovoljno dnevne svetlosti, a noću je osvetljenje veoma diskretno.

Iz restorana pogled baca na terene fudbalskog kluba "Milutinac", tako da uz posluženje možete pratiti fudbalsku utakmicu. Tu je i zimska bašta puna zelenila i cveća.

Odličan roštilj, pasulj, sarma, kuvana jela i sve vrste pečenja sa ražnja, su glavne odrednice kuhinje ovog tipično nacionalnog restorana.

Ovde se posebno dobro sprema naizgled obična "Vojvođanska šnicla" - svinjski file napunjen kačkavaljem i sunkom, umotan u mesnatu slaninu i dobro ispečen. Služi se uz kačkavalj i pomfrit. Nećete ostati ravnodušni.

Ovde se često organizuju svadbe (17eur po osobi - mart 2008), rođendani, kao i poslovni ručkovi. Za veće dogadjaje, u ponudi su tri menija, a moguć je i meni po dogovoru.

U restoranu se služe kvalitetna domaća pića: rakije uglednih proizvođača i kvalitetna vina vinarije Kis iz Sremskih Karlovaca, Plantaže 13 juli, Selecta Vršac, podrum Aleksandrović iz Topole.

U sklopu objekta se nalazi i fudbalski teren za rekreaciju, koji je prekriven balonom, tako da nakon sporta možete doći na osveženje. Obezbeđen je i veliki parking prostor.

Muzika je ambijentalna, ponekad i živa, u zavisnosti od prilike.

U sastavu restorana nalazi se i caffe "Milutinac", koji radi do 20 casova, kao i gril "Milutinac" , koji radi do 17 casova.

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zeka Milioner bankrotirao

„Nacionalna sinergija“, čiji je vlasnik voditelj „Milionera“Ivan Zeljković, otišla pod stečaj zbog duga od 200.00...

Zorba

Osoblje ovog restorana bilo je na obuci u restoranu "Rota", Giannisa Kontogiannis-a, koji se nalazi na Peloponezu, u malom tu...