Početna » Kuda? » Na klopu »

Collection lounge bar

 
Collection lounge bar
Na klopu | dodato 07.09.2008.
Detalji

Adresa: Obilićev venac 2, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 32 88 261, +831 64 00 22 333
Radno vreme: od 10h do 01:30h

 
 

Otvoren u februaru 2008. godine, u zgradi Tanjug-a, "Collection" predstavlja „kolekciju“ u pravom smislu te reči.

Specijalitet Kuće je Collection steak. To je teleći steak, koji se priprema na specifičan način, po tajnom receptu kuvara restorana i kažu, vredi ga probati!
Od 10h je "lounge bar" gde možete doruckovati, popiti kafu ili ručati. U večernjim satima predstavlja idealno mesto za brzu, savremenu večeru uz flašu vina. Posle 23h svetla utihnu, pa ambijent poprima sasvim novu dimenziju - romantični "cocktail-bar".

Enterijer je savremenog dizajna, sa elementima futurističkog. Boje se prelivaju od srebrno-sive do bledo ljubičaste. Prateći nove tehnologije i imajući na umu da su danas dekorativne mogućnosti neograničene, ovde je postignuto savršeno inovativno rešenje. Stolice od providnog pleksiglasa, u kombinaciji sa stolovima boje drveta, potvrđuju slobodu u kreiranju ovog prostora.

Objekat je podeljen u dve celine, restorantski deo i caffe-bar. Mesto za ručak i večeru nije određeno, tako da možete sedeti u coctail baru, a ako ogladnite i večerati.

Njegova kuhinja je spoj više internacionalnih (italijanske, indijske, arapske i kineske). Na meniju su Rolnice od lista sa kuskus-om, Piletina sa kuskus-om, Biftek na azijski način, koji se garnira sosom od brusnica, paradajz pelatom i pireom od spanaća, kao i Biftek u sosu od borovnice.

Specijalitet Kuće je Collection steak. To je teleći steak, koji se priprema na specifičan način, po tajnom receptu kuvara restorana i kažu, vredi ga probati!

Za ljubitelje laganije hrane, file od lososa, tuna steak sa povrćem, lignje, špagete ili njoke sa četiri vrste sira, takođe su zastupljene u ponudi ovog ugostitelja.

Kao sasvim lagan obrok, predlažemo salatu od rukole i kozica ili tajlandsku salatu od bifteka (grilovani biftek, zelena salata, rukola, đumbir i paprika).

Restoran poseduje i svoju pekaru, tako da se i hleb i kolači peku u sopstvenoj proizvodnji. Od poslastica su to čokoladni mus, čokoladni sufle, panakota i još nekoliko vrsta.

Izbor alkoholnih napitaka je standardan. Zastupljene su kako domaće rakije (dunja, kajsija, viljamovka), tako i mnoge vrste stranih aperitiva. Vina su sa područja Argentine, Čilea, Francuske, Italije i Hrvatske. Iz domaćeg asortimana, to je podrum Radovanović. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Suočavanje sa klimom

Od 4. do 14. oktobra 2010. godine u Evropskom centru za kulturu i debatu Grad biće otvorena izložba ilustracija i karikatur...

Blue Diamond Bar

Blue Diamond Bar je Day & Night Lounge bar otvorenog tipa......

Jezero

Restoran jezero je otvoren 1975. godine. Ime je dobio po Savskom jezeru - Adi Ciganliji, na čijoj se obali nalazi....