Početna » Kuda? » Na klopu »

Mandić

 
Mandić
Na klopu | dodato 02.03.2008.
Detalji

Adresa: Servantesova 8, Zemun (Altina), 11000 Beograd
Tel.:+381 64 2276 090, +381 641837 803
Radno vreme: od 07h do 22h, svaki dan

 
 

Restoran "Mandić" je otvoren 2003. godine. Nalazi se u novom zemunskom naselju Altina, u Servantesovoj ulici, koja je produžetak Ugrinovačkog puta.

Posebno izdvajamo roštiljsku kobasicu - unikat ovog menija, koja je za svoj kvalitet dobila brojne nagrade.
Možete doći i gradskim prevozom - autobus 81. Restoran se nalazi na prvom spratu, a u prizemlju su mesara, pečenjara i roštilj. Tako u mesari možete videti i izabrati ono sto želite i time se lično uveriti u njihov kvalitet.

Na gornjem nivou postoje dve sale, opremljene toplim, jednostavnim, ručno radjenim namestajem. Ovde se oseća domacinski duh, kome doprinosi ljubazno osoblje. A nije na odmet napomenuti da su konobari restorana "Mandić" bili vrhunski sportisti.

Ovo je restoran nacionalne kuhinje. Pripremaju se jela od prvoklasnog mesa (oko 30 vrsta), pod posebnim uslovima. Možete poručiti i sve vrste pečenog mesa: jagnjeće, praseće, jareće, juneće. Na raspolaganju su Vam pileci, kao i riblji program (rečne ribe). Poseban kuriozitet ovog restorana je pastrmka, koja se dobavlja iz Trebinja.

Specijaliteti kuće su:
1) Punjena bela vešalica,
2) Rolovano pileće belo meso,
3) Ćevapi po orginalnoj bosanskoj recepturi,
4) Unikat menija - roštiljska kobasica,
5) Ražnjici po orginalnoj lovackoj recepturi.

Nemojte preskočiti izvrsne čorbe: pileća, juneća, teleća i riblja.

Posebno izdvajamo roštiljsku kobasicu - unikat ovog menija, koja je za svoj kvalitet dobila brojne nagrade. Škembići u saftu su za svaku preporuku!

Uz dobra jela se služe i dobra pića. Vredni vlasnik restorana, gospodin Mandic, posebnu pažnju pridaje kvalitetnoj ponudi domaćih vina: Plantaže 13 juli, podrum Ivanović, podrum Aleksandrović, a posebno mesto zauzima domace vino sa Kosova. Osim vina, služe se i domaće rakije.

Kvalitet ovog restorana potvrđuju i stalne porudžbine klijenata poput: preduzeca "Bazis", Vlade Srbije, Ministarstva finansija Vlade Srbije, Vojske Srbije...

U pečenjari restorana "Mandic", vrši se i uslužno pečenje mesa po veoma popularnim cenama, a vrši se i dostava hrane za sve vrste većih porudžbina.

Postoji obezbeđen parking prostor za 20 automobila. Ovde možete organizovati rodjendane, svadbe i poslovne ručkove do pedeset mesta.

Iz restorana "Mandić" se izlazi punog srca i što je nekima još važnije - punog stomaka. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Domino Caffe Bar

Jedan od prestižnih gradskih kafea je Caffe Domino....

Mika Alas

Restoran Mika Alas je otvoren 1951. godine, kada su radnici tadašnje firme "Lola", za svoje udruženje ribolovaca otvorili k...

Milošev konak

Restoran sa četiri zvezdice, Milošev konak, smešten je u samoj šumi na Topčideru. Datira još iz vremena Kneza Miloša,...