Početna » Kuda? » Na klopu »

Čajkovski

 
Čajkovski
Na klopu | dodato 01.06.2010.
Detalji

Adresa: Terazije 20, 11000 Beograd
Radno vreme: od 12h do 23h

 
 

U okviru hotela Moskva, u novembru 2006. godine, otvoren je restoran Čajkovski. Nastao je od nepušackog dela poslastičarnice hotela. Ideja potiče od gospodina Markusa, Holanđanina, koji je i šef kuhinje.

Na kraju obroka preporučujemo čuvenu poslasticu i jedinstven brend ove Kuće, koji živi dugi niz godina - Moskva šnit.
Enterijer je prostran, sa velikim staklenim površinama. Postoji i “kutak za degustaciju vina”, a ceo prostor je u stvari, “užitak na note”, kako ovde kažu.

Ovo je restoran pretežno internacionalne kuhinje. Izdvajamo: Tatar biftek, Steak od lososa i veoma popularnu ćuretinu u gorgonzola sosu.

Karta vina nudi veoma bogat asortiman: domaća vina, vina sa prostora bivših republika, kao i francuska, italijanska i čileanska vina.

Interesantno je napomenuti da “Čajkovski” ima specijalnu pogodnost za svoje goste, pod nazivom “burence”. Svaki gost uz ručak ili večeru dobija gratis aperitiv.

Na kraju obroka preporučujemo čuvenu poslasticu i jedinstven brend ove Kuće, koji živi dugi niz godina - Moskva šnit. Ali ako više volite čokoladnu tortu, sa mnogo lešnika i oraha,onda je za Vas: Napoleon torta, koja je baš takva kako zvuči.

Muzika je izvrsna - maestro svakim danom svira uživo.

Cene su srednje. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Goveđi odrezak sa 3 vrste bibera

Ljudi su oduvek nastojali da svoje jelo što bolje začine. U tom nastojanju stigli su čak do Indije - pradomovine bibera, i...

Ars In Actio, perfo-festival

Umetnici i umetnicke grupe iz sedam zemalja sveta izvesce performanse u Velikoj galeriji, Galeriji, Donjem holu Velike sale, ...