Početna » Kuda? » Na klopu »

Kristal

 
Kristal
Na klopu | dodato 16.09.2008.
Detalji

Kolarčeva 1, 11000 Beograd
Tel.: +381 (0)11 303 8280
Fax.: +381 (0)11 303 8480
E-mail: grand@restorankristal.com
Web: www.restorankristal.com
Radno vreme: od 12h do 24h (nedeljom zatvoreno)

 
KristalKristalKristalKristalKristalKristalKristalKristalKristalKristalKristal
 

Sa svojih 800m2, centralnom i konferencijskom salom, "Kristal" predstavlja najveci italijanski restoran na balkanu. Prvo na sta cete naici je "bulevar" - impozantan hodnik koji spaja sve prostorije ovog restorana.

Ultra moderna kuhinja sa Teslinim indukcionim šporetom je nešto na šta se ne nailazi često.
Postojani materijali, savremena teholoska resenje i obilje prostora su glavne karakteristike ovog objekta. Ultra moderna kuhinja sa Teslinim indukcionim sporetom je nesto na sta se ne nailazi cesto.
Preporucujemo da umesto klasicnog predjela narucite salatu: Kristal, Di Bibo ili Iskia.
Ovde torteline, raviole, taljatele i njoke proizvode u sopstvenoj reziji. Posebno preporucuju "taljatele kristal" (vrganj, sampinjoni, rukola, radic...).
U ponudi su i razne vrste riba, skoljke, skampi gambori... Izdvajamo brancin na mediteranski nacin i dagnje-vongole u sosu od belog vina.
Ako ste vise za jela od mesa predlazemo: "brezaola" (teleci kotlet, mocarela, masline, kapar...) ili biftek (topli karpacio sa prsutom, palenta, parmezan, sos od vrganja).
Od deserata su na rapolaganju: "hiljadu lista", "panakota" i strudla sa vocem. Pusta se lagana italijanska muzika. Cene su srednje-nize.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

ABC

Restoran nastao 2002. godine, po ugledu na neke evropske i svetske. Specifičan po načinu služenja i pripremi hrane. Spoj t...

Pomodoro

Dok uživate u jednoj od 18 vrsta pizza koje za Vas u peći na drva pripremaju vrsni majstori, u "Pomodoro-u" već smišljaju...

Guli

Stara kuca, iz 1913. godine, na cosku Skadarske i Simine ulice, adaptirana je u lepu i popularnu piceriju nazvanu "Guli". Naz...