Početna » Kuda? » Na klopu »

Pizza Hut

 
Pizza Hut
Na klopu | dodato 11.09.2008.
Detalji

Adresa: Makedonska 44, 11000 Beograd
Tel.: +318 11 322 13 12
Radno vreme: od 09h do 01h

 
Pizza HutPizza HutPizza HutPizza HutPizza HutPizza HutPizza HutPizza HutPizza HutPizza Hut
 

Restoran "Pizza Hut" je poceo sa radom 2003. godine, kao jedan u lancu 12000 restorana iste kompanije. A sve je krenulo 1958. godine sa dva brata, njihovom majkom i 600$ u Kanzasu.

Specijalna restoranska ponuda obuhvata komplet pod nazivom "Pauza za rucak" - za jednu osobu, "Gozba za dvoje" ili "Kid's korner".
Otvarajuci prvi internacionalni restoran, 1968. godine u Kanadi, kompanija je krenula u ekspanziju tako da je ubzo otvorila restorane i u Meksiku, Juznoj Americi, Australiji, Evropi i Africi.
U "nasem" restoranu, kao i u svim ostalim u svetu, u ponudi su supe (pileca i krem od pecuraka), predjela, sendvici (sunka, paradajz, tuna i majonez, sa piletinom...), pizza-e (Margarita, Vegetarijana, Clasic, Serbian Clasic...), salate, lazanje i paste.
Na raspolaganju su Vam: mala pizza za jednu osobu (R=23cm); srednja za dve osobe (30cm) i mnoge druge za sve ukuse i prilike.
Naravno, tu su i slatkisi: pita od jabuka, cokoladni kolac, kolac od sira sa prelivom od maline i jagoda ili po izboru: vafl sa pralinom, sa ukusom jagode ili kajsije.
Specijalna restoranska ponuda obuhvata komplet pod nazivom "Pauza za rucak" - za jednu osobu, "Gozba za dvoje" ili "Kid's korner".
Od pica imaju toceno pivo, Coca Colu i vino od 0.7l i 0.2l.
Subotom i nedeljom, u vremenu od 14h do 18h, poseta je veca nego radnim danima, tako da je teze dobiti mesto za porodicni rucak. Ali, uz asistenciju ljubanog osoblja i taj problem se resava u roku od 10min. Cene su prosecne.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zorba

Osoblje ovog restorana bilo je na obuci u restoranu "Rota", Giannisa Kontogiannis-a, koji se nalazi na Peloponezu, u malom tu...

Biblioteka

Biblioteka moze da bude narodna, univerzitetska, gradska..., a u novije vreme i racunarska. U ovoj na Terazijama, mozete cita...

Zetski dom

Restoran Zetski dom u današnjem izdanju postoji od marta 2009. godine, a pre toga dugi niz godina. Nalazi se u prizemnoj ku...