Početna » Kuda? » Na klopu »

Milagro

 
Milagro
Na klopu | dodato 21.07.2008.
Detalji

Adresa: Kej Oslobođenja br. 55, 11080 Zemun
Tel.: +381 11 3160 160
Mob.: +381 64 64 69 205
Web: http://www.milagrosq.rs
Radno vreme: od 10h do 24h

 
 

Na obali Dunava, čuvenom zemunskom šetalištu, otvoren je prvi i jedini španski restoran u Beogradu.

Tradicionalna paelja, zatim čuvena španska tortilja koja se služi uz sve obroke, neizbežan su deo ove ponude.
Kao novina na beogradskoj ugostiteljskoj ponudi, ovaj „mlad“ restoran (jun 2008), poseduje spoj kvaliteta i vrhunske usluge. „Španija na Dunavu“, ideja je vodilja vlasnika ovog restorana, fudbalera Dragana Ćirića.

Osim predivnog pogleda koji puca na reku, „Milagro“ nudi ambijent u drvetu, kamenu i cigli, u mediteranskom stilu. Sastoji se iz dve celine, prizemlja i potkrovlja, a bašta i terasa na krovu, atrakcija su tokom tri godišnja doba. Restoran je obezbedio i parking prostor, gde ćete bez po muke uvek naći mesto.

Veliki izbor morske ribe (sipa, hobotnica…) i španskih specijaliteta, u domaćinskoj atmosferi, njegov su ekskluzivitet. Tradicionalna paelja, zatim čuvena španska tortilja koja se služi uz sve obroke, neizbežan su deo ove ponude. Ako govorimo o mesnoj ponudi, izbor je pao na „ćuleton za dve osobe“ (čija je cena samo 1500 din.) Za one koji ne poznaju špansku kuhinju, to je meso ramsteka, koje leži u pacu, zatim se baca na žar, a potom na vreo tanjir i to sve pred gostom, koji, ako želi može da ga dopeče. Španski krompir, sa limunom i maslinama, služi se kao prilog. Vaš apetit je sada sigurno probuđen, jer ništa slično nema u Beogradu!

I dnevna ponuda je u pripremi, a ona će podrazumevati sva ona jela koja se ne nalaze na meniju. Vaš izbor će utoliko biti još bogatiji.

Da li ste za nešto slatko, pundigasto i voćno? To je onda krema „katalona“, u koju španci umaču voće. Uskoro će se na dezertnoj ponudi naći i sladoledi svih vrsta, i čokoladni kolači i mnogi još slatki specijaliteti ovog podneblja.

Ovo je takođe prvi restoran gde je „kac“, rakija iz Novog Sada (potpuno prirodan proizvod) usla u Beograd. Odlicne su i rakija od maline, dunje..., a „višnjevača iz kaca na brusnici“, fantastičan je spoj Španije i Srbije.

Zastupljena su vina iz celog sveta, a čileansko se prodaje po povoljnijoj ceni nego vino domaće proizvodnje. Uprkos ceni, kvalitet je zagarantovan.

Pivska ponuda je točeni tuborg i calsberg, zatim ginis i holsten, kao i celokupan „lav“ program.
Dostupan je bežični internet (Wi-Fi).

Preko dana se čuju lagani zvuci mediterana, a u večernjim satima svira se uživo španska muzika. Kasnije, pred kraj večeri, slušaćete ciganske i starogradske pesme.

Cene su, obzirom na ponudu, srednje - više.



 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Panta rei

Panta rei je beogradskoj populaciji vec dobro poznat. Postoji dugi niz godina. Svojom pozicijom, na samoj obali Dunava, steka...

Sheher

Ovo ugostiteljsko zdanje će Vas osvojiti svojom lokacijom, modernim linijama, prostranom baštom i kvalitetom na svakom kora...

Neodoljive domaće kiflice

Ništa lepše nego kad dom zamiriše na vruće kiflice....