Početna » Kuda? » Na klopu »

Casa

 
Casa
Na klopu | dodato 20.07.2008.
Detalji

Adresa: Makenzijeva 24 (Marsala Tolbuhina), 11000 Beograd
Tel.: +381 11 38 60 866; +381 11 24 21 554
Radno vreme: od 12h do 24h

 
 

Casa je restoran italijanske, nacionalne kuhinje, klasicnog tipa, sa porodicnom toplinom. Postoji od 2002. godine i radi svih sedam dana u nedelji.

Enterijer je brizno uredjen po zamisli vlasnika restorana, koji je sam oslikao i slike i gracije.
Enterijer je uredjen po zamisli vlasnika restorana, koji je sam oslikao i slike i gracije. Inspiraciju za uredjenje prostora dobio je u Italiji, obzirom da veoma cesto boravi tamo. Italijani su prilkom boravka u ovom objektu rekli da ni u Italiji nisu vidjali tako brizno uredjen restoran.

Preporucujemo juneci biftek u gorgonzoli i cipoli (luku), curetinu u sosu od gorgonzole ili od vrganja, koji se kuvaju u mileramu, uz priloge: povrce i krompir, osim ako gost ne trazi drugacije. Od ribe Vam je na raspolaganju: sabljarka sa dalmatinskom garniturom (blitva, krompir i limun), dimljena pastrmka i losos.

Nezaobilazne pice i lazanje u sopstvenoj produkciji, sa posebnim dodacima i modifikovane na specifican nacin su izvrsne.
Za desert predlazemo: profiterole (po principu prices krofni, samo manje, sa cokoladom) lagani tiramisu ili sladolede koje sami proizvode.

Vinska karta nudi: italijanska, cileanska, hrvatska i domaca vina. Na case sluze "Melograno" i "Pinot bianco", dok se ostala vina porucuju iskljucivo u flasama 0.7l i 0.2l.

Ovde se pustaju italijanske kancone.

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Aleksandar klub

Na vrhu Košutnjaka u samoj šumi, nalazi se jedno izuzetno mesto koje po svemu podseća na planinski dom. S obzirom da ga sv...

Balet Italijanske skale

U velikoj dvorani Sava Centra 4. aprila svečano je otvoren "Peti beogradski festival igre". Ovogodišnji festival otvorio je...

Cimeri

Po jednom od najgledanijih engleskih i američkih sitkoma......