Početna » Kuda? » Na klopu »

Radecki

 
Radecki
Na klopu | dodato 17.07.2008.
Detalji

Klub za sport, rekreaciju i ribolov
Adresa: Kej Oslobođenja bb, 11080 Zemun
Tel.: +381 11 2104 582
Radno vreme:
pon-čet. 08h do 22h
petak od 08h do 23h
subota od 07h do 23h
nedelja od 07h do 22h,
kuhinja radi od 13h do 21h.

 
 

Kao sportski i rekreativni centar, ovaj klub postoji od 1978. godine. Vremenom, klub je prerastao u restoran, zadržavši i svoju prvobitnu namenu i ideju.

Služi se uvek sveža, ribari je donose na lice mesta, a izbor se kreće od soma, smuđa, bele ribe, kečige, šarana...
Danas se može reći da je ovo „klub ljubitelja Dunava“, sa svim čarima koje on pruža. Nekada je to posmatranje brodova, nekada iščekivanje alasa i njihovog ulova, a nekada samo mir koji pruža reka. U letnjim danima, ovo može biti dobar beg od vreline beogradskog asfalta.

Uska ulica deli baštu restorana od njenog zimskog dela. Trskom pokriven, ovaj splav nudi sav ugođaj prirode. Ne uloživši suviše novca u uređenje enterijera, ostao je veran sebi, Dunavu i Vama. U „Radecki“ možete doći dunavskim kejom (od „Venecije“ 500m), niz stepenice iz Despota Đurđa (pokraj Gardoša), ili čamcem niz reku.

Na njegovoj trpezi našla se pre svega rečna riba. Služi se uvek sveža, ribari je donose na lice mesta, a izbor se kreće od soma, smuđa, bele ribe, kečige, šarana, pa sve do girica. Klub „Radecki“, nudi prvoklasnu riblju čorbu, a na manifestaciji „Dunav ljubi Savu“, odneo je prvu nagradu u kuvanju iste. U ponudi su i pljeskavice, ali naravno riblje.

Domaća rakija (šljiva), alkoholna pića, zatim flaširana piva od 0,5 i 0,3l, ili neko od domaćih vina koje se služi u buteljkama, svakako će Vam prijati uz dobru ribu.

Jedina muzika koju ćete čuti biće povetarac i šum reke.

Cene su toliko niske da će i Vaš džep biti srećan!Pogledaj i:

recna riba

,

dunav

,

zemun

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kafe klub Pirana 27.02.2009.

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Zemun dobio svoj Costa Cofee

Kompanija Delta Sport Grupa otvorila je 31. marta 2011. godine još jednu Costa Coffee kafeteriju, u Zemunu, u ulici Gospodsk...

11. Leto na Gardošu

Na, po mnogima, najlepšem delu Zemuna i ove godine se održava jedna od najznačajnijih kulturno-umetničkih manifestacija Z...