Početna » Kuda? » Na klopu »

Zlatnik restoran

 
Zlatnik restoran
ARHIVA
Na klopu | dodato 05.04.2012.
Detalji

Adresa: Slavonska 26, 11080 Beograd (Zemun)
Tel.: +381 11 31 66 256
Tel.: +381 11 31 67 236
Fax.: +381 11 31 67 235
Radno vreme: od 11h do 23h

 
 

U svojoj porodicnoj kuci, 1984. godine, Branka i Dragan Vuletic otvorili su izuzetno lep restoran pod nazivom "Zlatnik". Prvi izgled restoranu dao je arhitekta Ika Gligorijevic. Medjutim tokom vremena ambijent je pretrpeo promene.

Internacionalna kuhinja nudi za svakog gosta po nesto.
Enterijer je uradjen u klasicnom restoranskom stilu, sa pazljivo biranim namestajem, priborom za jelo, odabranim slikama, diskretnim osvetljenjem, ljubaznim i usluznim osobljem, gde gosti mogu prijatno da provedu svoje gastronomske trenutke. Sve tri sale su u funkciji restorana i promotivnih dogadjaja, s tim sto je jedna od njih (ona bliza hotelu) rezervisana za pusace.

Osnovni koncept restorana cini kombinacija domace i internacionalne kuhinje. Domaca kuhinja podrazumeva sve ono sto je u mogucnosti da se samostalno napravi - peciva, salate, ajvar, zimnica, tursija, kolaci i ostalo.

Internacionalna kuhinja nudi za svakog gosta po nesto. U ponudi su razna crvena i laganija bela mesa - curetina i piletina. Na meniju se nalaze i ribe: morske (brancin) i recne (smudj, dimljena pastrmka).

Morska riba se sluzi sa maslinama i belim vinom dok se smudj posluzuje u marinadi sa dosta maslinovog ulja. Pece se u pergament papiru.

Somalijeri se trude da naprave najbolji spoj vina i hrane.

Odnedavno su u kooperaciji, krenuli, u proizvodnju vocnih rakija i to cetiri vrste, od kojih su dve dobile zlatnu, a dve srebrnu medalju. Ako ste ovde jednom popili rakiju ili vino, tradiciju cete sigurno nastaviti, jer se kvalitet i ukus u ovom restoranu ne menjaju.

Vegetarijanska hrana je takodje zastupljena.

U sklopu restorana postoji uredjen parking sa 30 parking mesta i video nadzorom.

Cene su srednje, mozda i nize obzirom na velicinu porcije, kvalitet namirnica, nacin usluge i ambijent. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Golub

Ovo je vec renomirana pizzeria u cuvenom Bulevaru. Desetak godina njihova adresa je bila stotinak metara vise, a od 2002. god...

Iguana

Restoran Iguana postoji od 2005. godine, a na sadašnjoj lokaciji od jeseni 2009. Koncipiran je kao fuzija egzotične interna...

Terassa

Odavde se pruza predivan pogled prema hramu Svetog Save, preko Vracarskog platoa, pa sve do centra grada. Vecito carlija vetr...