Početna » Kuda? » Na klopu »

Absinthe

 
Absinthe
Na klopu | dodato 01.11.2009.
Detalji

Adresa: Kralja Milutina 33, 11000 Beograd
Tel. za rezervacije: +381 11 3640 625
Radno vreme: od 11h do 24h

 
 

Najbolja potvrda tome su njegovi gosti. Nastao je 2003. godine i nazvan po piću "Absinthe".

Njegov enterijer čine stolovi poređani u nizu jedan do drugog, na zidu slika žene koja namesta svoju podvezicu, veliko ogledalo i klavir.
Ovo je restoran višeg ranga. Ima trajnu potvrdu kvaliteta i spada u jedan od samo nekoliko restorana u Beogradu ovog nivoa.

Njegov enterijer čine stolovi poređani u nizu jedan do drugog, na zidu slika žene koja namesta svoju podvezicu, veliko ogledalo i klavir. Luksuzno uređeni toaleti, nalik onima u svetskim metropolama, ispred kojih postoji i sofa za odmor, obojeni su u jarko crvenu boju i ostavljaju impresivan utisak.

Internacionalna je kuhinja (francuska, italijanska, azijska...), a interesantno je to da se dva puta godišnje menja meni, što govori o praćenju svetskih trendova. Trenutno je aktuelan biftek, sa različitim prilozima (krompir, povrće) i različitim sosevima. Ono sto čini zaštitni znak ove kuhinje je "Absinthe biftek".

Ako se odlučite za ribu, vaš izbor neće biti lak "Pečeni marinirani fileti orade"- "Jamie Oliver", "mariniirani losos file na grilu", "pržena riba list na pireu od bundeve, karamelizovano povrće i sos Bernez", ili "tuna stek sa prženim spanaćem", ovaj meni čini zaista nesvakidašnjim.

Dnevni meni nudi kuvana jela (sarma, musaka) i služi se od 11h do 18h.

Od slatkih jela nude pet vrsta poslastica, od kojih je na prvom mestu "cokoladni sufle", a i ovaj meni se menja sezonski. Takođe izdvajamo "Menage atrois" (sezonsko voće sa puslicama, mascarpone sirom i bademima).

Muzika je sa CD-a, sluša se jazz.

Poželjno je rezervisati.

Cene su više.Pogledaj i:

absinthe

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
“Best Buy Automobil u Evropi 2020.”: Opel Corsa
Opel Corsa osvojio prestižnu nagradu „Best Buy Automobil godine u Evropi 2020.”...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Absinthe

Ovo je restoran višeg ranga. Ima trajnu potvrdu kvaliteta i spada u jedan od samo nekoliko restorana u Beogradu ovog nivoa. ...