Početna » Kuda? » Na klopu »

Red shoes

 
Red shoes
Na klopu | dodato 10.06.2010.
Detalji

Caffe club restoran
Adresa: Ada ciganlija (Makiška strana, lokal broj 7), 11000 Beograd
Mob.: +381 64 11 038 66
Web: http://www.caferedshoes.com
Radno vreme: 00-24h
Wi-Fi

 
Red shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoesRed shoes
 

Caffe club restoran Red shoes radi 24h, 365 dana u godini. Postoji od 2002. godine.

Zastupljen je mix različitih kuhinja sa posebnim osvrtom na italijansku, mediteransku i tradicionalnu domaću. Petkom i subotom se organizuju posebne svirke - Dueli bendova!
Dobra usluga, ljubazno osoblje, odlična muzika, bogata karta pića i raznovrstan izbor jela pružiće užitak svim vašim čulima.

Ima čak tri nivoa i u potpunosti je izgrađen od drveta. Sastavljen je iz više tematskih celina: deo sa udobnim klupskim garniturama unutar objekta, kao i ispred objekta, restoranski deo sa klasičnim drvenim nameštajem, deo sa pergolama i dekorativnim bazenom i poseban deo na plaži sa ležaljkama, baldahinima...

Ono na šta su ovde posebno ponosni je veliki kamin smešten u centru unutrašnjeg dela Red shoes caffe-a, pored koga se možete ugrejati u hladnijim danima.

Na gornjem nivou se nalazi par video bimova, kako bi gosti mogli da prate žive svirke sa donjeg nivoa ili razna sportska dešavanja. Ovaj prostor je takođe namenjen za sve vrste svečanosti. Bilo da ste se odlučili za manju, intimniju proslavu ili želite da pozovete do 180 gostiju za sedenje, odnosno 400 za stajanje, Red Shoes Vam stoji na raspolaganju.

Treći nivo raspolaže sa još stotinak mesta i otvara se po potrebi.

Tu su i ograđeni tereni za odbojku na pesku sa svom potrebnom opremom. Na rapolaganju Vam je i dečije igralište sa vaspitačicom, gde deca mogu bezbedno da se igraju.

Zastupljen je mix različitih kuhinja sa posebnim osvrtom na italijansku, mediteransku i tradicionalnu domaću. U zimskom periodu se priprema specijalna ponududa domaćih jela (gulaš, mućkalica, sarma, prebranac, svadbarski kupus), a tu su i jela ispod sača (jagnjetina, teletina, piletina).

U ponudi je i raznovrstan izbor pasti i pizza.

Za toplije dane izdvajamo riblje specijalitete: filirana pastrmka sa prilozima, dimljeni som, lignje i razne salate.

Subotom i nedeljom na meniju je švedski sto sa oko 50 vrsta jela (suva mesa, sirevi, pite, proje, sarmice od zelja, prebranac u zemljenim posudama, roštilj, razne šnicle, pastrmke u aspiku, 12 vrsta voća, kolači...). Cena kozumacije je 490din po osobi (jun 2010.).

Ako baš nemate vremena, Red shoes vrši usluge kateringa.

Osim standardne ponude pića, ovde se pravi veliki broj koktela.

Poslastice su: palačinke, cheesecake, kesten pire, sezonski kolači...

Osoblje Red shoes-a se uvek trudi da Vam izađe u susret: organizuju vatromet, dekorišu prostor po Vašoj želji, pripremaju specijalna iznenađenja, a u letnjim mesecima organizuju proslave na otvorenom.

Za sve goste je obezbeđen parking prostor.

Svake večeri od 22h se održavaju večeri žive svirke. Najbolji beogradski pop i rock bendovi sviraju samo za Vas. Petkom i subotom se organizuju posebne svirke - Dueli bendova!

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Četvrto Beogradsko leto kulture na OLIMPU!

U petak, 01.jula 2016.godine, u SC ,,Olimp-Zvezdara“ počinje 4. Beogradsko leto kulture koje će trajati sve do 01.septemb...

Casa Nova

Otvoren 2004. godine, na Dorcolu, kao sledbenik restorana pod istim imenom "Casa", na Slaviji, u Makenzijevoj ulici. S' obzir...

Klub KOŠAVA

Ponovo je otovoren Klub "KOŠAVA" radiće svakog petka i subote....