Početna » Bili Smo » Na filmu »

Mamma mia party

 
Mamma mia party
Na filmu | dodato 29.08.2008.
Detalji

BITEFARTCAFE
Tel : +381 63 594 294
Adresa : Kalemegdan, Beogradska tvrdjava, teniski tereni
www.bitefartcafe.co.yu
bitefartcafe@sezampro.yu

 
 

Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da je nezaboravnom zurkom u BITEFARTCAFFE-u sinoć i zvanično započeta dugo očekivana "MAMMA MIA!" groznica.

Sinoćnja zabava je ujedno bila i najava premijere ovog hit filma, zakazane za subotu, 30. avgust u 20:30h u Sava Centru.

Film „MAMMA MIA“ je ekranizacija jednog od najuspešnijih mjuzikla svih vremena koji je, do sada, gledalo preko 30 miliona ljudi u 170 gradova i koji je preveden na osam jezika. Govori o budućoj nevesti, njenoj mami i trojici potencijalnih očeva.

S obzirom na to da se film Mamma Mia bavi odnosom majki i ćerki, ovo je bila odlična prilika da najavimo i ovogodišnji Oriflejmov izbor za Naj majku i ćerku, koji će biti održan 6. Novembra u hotelu Hyatt u Beogradu.

Ovoga puta, na našoj zabavi, uloga očeva je pripala Vanji Buliću, Draganu Vujiću Vujketu i Marku Živiću, koji su svojim simpatičnim komentarima uspeli da opuste i nasmeju sve prisutne, pa čak i učesnice Oriflejmovog izbora za naj majku i cerku, koje su imale blagu ali očekivanu tremu.


Pored poklona koje su ovim povodom pripremili Oriflame i Taramount film, sasvim je sigurno da su se i učesnice Oriflejmovog izbora obradovale kartama za film Mamma Mia, koje im je obezbedio Ster cinemas.
Ster cinemas je najveći multipleks u Srbiji i ljubiteljima velikog platna pruža jedinstven doživljaj zahvaljujući izvanrednim tehnološkim kvalitetima. Platna su velika i pružaju se od zida do zida, bioskop je opremljen surround zvukom, a projektori su najsavremeniji. Za akustiku u salama se može slobodno reći da je Ster cinemas postigao maximum. Ovo je ujedno i nasa preporuka da film Mamma Mia pogledate baš u ovom bioskopu.Pogledaj i:

film

,

bac

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Lockout

Najnovije ostvarenje Lika Besona, film snimljen u Srbiji...

Prvi trejler filma "SkyFall"

Najnovije akcije o čuvenom tajnom agentu Džejmsu Bondu...

Tatin sin

Adam Sendler u novoj komediji!...