Početna » Bili Smo » Na filmu »

Otvoren letnji bioskop na Adi

 
Detalji

Mesto desavanja: Ada Ciganlija, Beograd
Vreme dešavanja: 26. jun 2011.

 
 

Projekcijom holivudskog blokbastera „Mamurluk u Bankoku“ u nedelju, 26.06. je na Adi Ciganliji svečano otvoren „Greb greb letnji bioskop na Adi“.

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časa, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara.
Prvoj projekciji prisusvovalo je oko 200 gledalaca koji su imali priliku da budu prvi posetioci najveće bioskopske atrakcije u gradu ovog leta!

Bioskop su svečano otvorili predstavnici JP „Ada Ciganlija“, i distributerske kuće Tuck, koji su zajedno sa Državnom lutrijom podarili ovaj jedinstveni vid zabave Beograđanima.

-Veliko mi je zadovoljstvo što smo zvanično otvorili ovaj sjajni prostor za koji verujem da će tokom čitavog leta biti glavno mesto okupljanja ljubitelja filma i dobre zabave. Greb greb letnji bioskop će biti jedinstveno mesto u gradu, jer će pored bioskopskih projekcija najpopularnijih filmskih hitova imati svoju namenu i tokom dana, kada će našim posetiocima na raspolaganju biti veliki broj zanimljivih pratećih programa. Otvoreni bioskop smo uvrstili u našu ponudu kako bi ljubiteljima Ade Ciganlije obezbedili celodnevnu zabavu u prirodnom okruženju omiljenog beogradskog izletišta - rekao je Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija“.

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima, koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke zahvaljujući kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj. Za prijatno gledanje filmova pobrinuće se i “Autan” i “Raid” koji će filmofile štititi od komaraca.

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časa, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara. Bioskop će biti otvoren i tokom dana, kada postaje "zona zabave", gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, "Sony Play Station 3", koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima koje su za njih pripremili JP „Ada Ciganlija“, Tuck i Državna lutrija Srbije. Tokom perioda od preko dva meseca koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja, svih žanrova i za sve uzraste.

Repertoar bioskopa možete pogledati putem linkova:
http://tuck.rs/cms/view.php?id=5820 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bioskop pod zvezdama

Na inicijativu Francuskog kulturnog centra, EUNIC (udruženje evropskih kulturnih centara), Jugoslovenska kinoteka, bioskop R...

Uskoro Park za venčanja na Adi Ciganliji

Budući mladenci imaće priliku da naprave svadbu na Adi Ciganliji u Parku za venčanje, a jedina obaveza mladenaca je da zas...

Taktika

Džo je, naravno, poznat kao jedan od najžešćih igrača koji su se ikada pojavili na terenu. Obdaren neverovatnom snagom i...