Početna » Bili Smo » Na filmu »

Otvoren letnji bioskop na Adi

 
Detalji

Mesto desavanja: Ada Ciganlija, Beograd
Vreme dešavanja: 26. jun 2011.

 
 

Projekcijom holivudskog blokbastera „Mamurluk u Bankoku“ u nedelju, 26.06. je na Adi Ciganliji svečano otvoren „Greb greb letnji bioskop na Adi“.

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časa, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara.
Prvoj projekciji prisusvovalo je oko 200 gledalaca koji su imali priliku da budu prvi posetioci najveće bioskopske atrakcije u gradu ovog leta!

Bioskop su svečano otvorili predstavnici JP „Ada Ciganlija“, i distributerske kuće Tuck, koji su zajedno sa Državnom lutrijom podarili ovaj jedinstveni vid zabave Beograđanima.

-Veliko mi je zadovoljstvo što smo zvanično otvorili ovaj sjajni prostor za koji verujem da će tokom čitavog leta biti glavno mesto okupljanja ljubitelja filma i dobre zabave. Greb greb letnji bioskop će biti jedinstveno mesto u gradu, jer će pored bioskopskih projekcija najpopularnijih filmskih hitova imati svoju namenu i tokom dana, kada će našim posetiocima na raspolaganju biti veliki broj zanimljivih pratećih programa. Otvoreni bioskop smo uvrstili u našu ponudu kako bi ljubiteljima Ade Ciganlije obezbedili celodnevnu zabavu u prirodnom okruženju omiljenog beogradskog izletišta - rekao je Zoran Gajić, direktor JP „Ada Ciganlija“.

Bioskop je podeljen u dve specijalno uređene zone, ukupnog kapaciteta 200 mesta. Prva zona namenjena je najmlađima, koji će moći da uživaju u filmovima sedeći u lejzibegovima, dok su u drugoj zoni obezbeđene udobne ležaljke zahvaljujući kojima će posetioci bioskopa na Adi imati savršen ugođaj. Za prijatno gledanje filmova pobrinuće se i “Autan” i “Raid” koji će filmofile štititi od komaraca.

Projekcije će biti organizovane svakoga dana u terminima od 21 i 23 časa, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara. Bioskop će biti otvoren i tokom dana, kada postaje "zona zabave", gde će posetioci moći da igraju stoni fudbal, "Sony Play Station 3", koriste internet i uživaju u mnogobrojnim iznenađenjima koje su za njih pripremili JP „Ada Ciganlija“, Tuck i Državna lutrija Srbije. Tokom perioda od preko dva meseca koliko će raditi bioskop, publika će imati priliku da pogleda najbolja kinematografska ostvarenja, svih žanrova i za sve uzraste.

Repertoar bioskopa možete pogledati putem linkova:
http://tuck.rs/cms/view.php?id=5820 
 
 
Za Vašu pažnju
 
ARZAMAS
„Arzamas je roman o sreći i smrti koje se sudaraju kroz svakodnevni život majke koja odlazi i ćerke koja ostaje...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Čuvar zoološkog vrta - premijera

Sutra 24. avgusta u 21 čas u GrebGreb Bioskopu na Adi biće održana premijera filma “Čuvar zoološkog vrta” (Zookeeper...

Festival autorskog filma - 4 dan

Četvrtog dana festivala, u subotu, 29. novembra događaj dana je, svakako, otkrivanje zvezde Živojinu Pavloviću ispred bio...

Izbegnite gradske gužve leti

Skuter je oduvek bio praktično vozilo za urbane centre i ljude koji vole brzo i olakšano kretanje u gradskim sredinama....