Početna » Kuda? » Na piće »

Terassa

 
Terassa
Na piće | dodato 05.02.2010.
Detalji

Adresa: Generala Sturma 1, Dedinje, 11000 Beograd
Tel.: +381 64 12 88 954
Radno vreme: od 12h do 24h

 
TerrasaTerrasaTerrasaTerrasaTerrasaTerrasaTerrasaTerrasa
 

Nekim delovima Beograda nedostaju adekvatni, ekskluzivni ugostiteljski objekti. Tipican primer je Dedinje, čiji je mladi stanovnik "Terassa" - lux letnja basta.

Terassa je napravljena u istocnjackom stilu, sa egipatskim simbolima i obiljem zelenila.
Nalazi se u sklopu objekta vila "Jelena", a ulaz je iz ulice generala Sturma.

Pored predstavnika diplomatskog kora, zbog brojnih diplomatskih predstavnistava u ovom delu grada, stalni gosti su poznate licnosti iz sveta estrade, muzike, sporta i kulturnog zivota.

Odavde se pruza predivan pogled prema hramu Svetog Save, preko Vracarskog platoa, pa sve do centra grada. Vecito carlija vetric, pa je i u najtoplijim danima veoma prijatno za sedenje. Terassa je napravljena u istocnjackom stilu, sa egipatskim simbolima i obiljem zelenila.
U ponudi su lagani obroci i salate. Iz jelovnika izdvajamo rizoto sa gamborima ili povrcem i piletinu sa cetiri vrste sira. Na raspolaganju su Vam adekvatna vrhunska pica od koktela do vina.

Pusta se specificna vrsta ambijentalne muzike, vise instrumentali.

Odrzavanje bitnih sportskih, kulturnih i sl. dogadjanja mozete pratiti preko velikog video bima, koji se u tu svrhu montira u basti.

Lokal mozemo okarakterisati kategorizacijom "Hi", posebno osoblje, koje je svoje zavidno iskustvo steklo u najelitnijim ugostiteljskim objektima prestonice. Ovaj epitet se posebno odnosi na hostese. Svi se trude da gostima, uz adekvatnu ugostiteljasku uslugu i animaciju, pruze veoma ugodan boravak.

Cene su vise, shodno kvalitetu usluge, hrane i pica. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Milutinac

Restoran "Milutinac" se nalazi u mirnom i lepom delu Zemuna, tačno preko puta Mašinske škole. Postoji već pedeset godina....

Closing party

Nastupom DJ Daniela Fritza i prijatelja iz novosadske asocijacije “Madness Vibe“, sutra će biti zatvorena prva sezona sj...

Bajka

U zelenoj oazi Beograda“, na samom vrhu Košutnjaka, nikao je restoran „Bajka“. U šumskom ambijentu, obogaćen sadrža...