Početna » Kuda? » Na piće »

Elixir - vitamin bar

 
Elixir - vitamin bar
Na piće | dodato 02.11.2009.
Detalji

Adresa: Kralja Petra 42, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 2627 213
Mob.: +381 69 26 27 213
Web: http://www.elixir.rs
Radno vreme: 08-24h (10-24h nedeljom)
Wi-Fi

 
 

"Elixir" je otvoren početkom 2009. godine na ovoj lokaciji, a od skoro se nalazi i u tržnom centru "Ušće".

Svi napici se prave od svežeg voća i povrća na licu mesta, pred gostom. Nema laži, nema prevare.
Obzirom da "juice bar"-ovi postoje svuda u svetu, vlasnik ovog lokala je odlučio da počasti Beograd jednim takvim.

Primenjuje se sistem samoposluživanja, a odabrani obrok možete poneti sa sobom, pojesti/popiti za zidnim barom, udobnije smešteni za stolom na galeriji ili pak ispred lokala (na jastučićima) u toplijim danima.

Svi napici se prave od svežeg voća i povrća na licu mesta, pred gostom. Nema laži, nema prevare. Česte mušterije su ljudi koji imaju određen režim ishrane, kao i svi oni koji žele zdravu hranu na brzinu. Osim brojnih mikseva sa interesantnim nazivima ("Detox" - grejp, jabuka, šargarepa, đumbir; "Skin Tonic" - avokado, ananas, kruške, lime; "Wake up" - grejp, mango, jabuka; "Sweet honey" - malina, kruška, pomorandža, med itd.), uvek možete sastaviti svoju verziju zdravlja.

Frapei se ovde prave od kombinacije voća i povrća uz dodatak bezmasnog jogurta ili sojinog mleka. Takav frape uz dodatak muslija predstavlja idealan doručak.

Potaži od najkvalitetnijih namirnica su takođe specijalnost ove Kuće.

Ovde možete kupiti "Mirotićeve eliksire", četiri vrste, od kojih je svaki u službi očuvanja zdravlja (za disajne puteve, za nervni sistem...). Služe se u malim čašama, tzv. shot-ovima.

"Mix voća i povrća na tanjiru" je namenjen za ljude sa mnogo obaveza. Sve se dobije na gotovo - iseckano i očišćeno, spremno za lagani obrok.

Osim standardnih, služi se i filter kafa, sa najmanje kofeina u odnosu na druge. Tu su i nezaobilazni čajevi.

Alkohol možete dobiti u jednom od četiri voćna koktela (npr. grejpfrut, votka i nar). U ponudi su: kućno crveno i belo, kao i penušavo vino, a tu su i voćne rakije: brusnica, kajsija i dunja.

Od sendviča imaju nekoliko vrsta tapasa (npr: crni hleb + pašticada + morač)

I neveliki broj kolača u Elixir-u je sazdan od zdravih sastojaka. To su jedni od najzdravijih kolača koji se trenutno mogu pronaći kod nas na tržištu.

Pušta se probrana, kvalitetna muzika - od klasične, preko rock 'n' roll-a do savremene elektronske. Akcenat je na francuskoj muzici.

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Insignia sa najmodernijim IntelliLux LED® Pixel svetlima
Nova adaptivna IntelliLux LED® Pixel svetla sada imaju 84 LED elementa po jednom faru...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Gaspaćo

Gaspaćo je hladna supa od paradajza i raznog povrća. Potiče iz južnog dela Andaluzije, a veoma je popularna u Španiji, P...

Čorbica i pire od karfiola

Pošto je ovih dana veoma vruće, predlažemo da napravite laganu čorbicu i pire od karfiola. A ako bas ne možete bez mesa,...