Početna » Kuda? » Na piće »

White Dove (Bela golubica)

 
White Dove (Bela golubica)
Na piće | dodato 09.10.2009.
Detalji

Adresa: Petrogradska 18 (Vračar), 11000 Beograd
Radno vreme: 09-01h radnim danom (09-02h vikendom)
Wi-Fi

 
 

Ovaj lokal ekskluzivnog izgleda je naziv dobio po svom šarmu i slobodnjačkom duhu. Kuća u kojoj se nalazi je zaista velelepna, klasična i moderna.

Centralni deo podseća na engleske pabove, a prostor kod vinskog bara je tzv. "Muška prostorija".
Enterijer je naročito poseban. Čini ga više celina. Centralni deo podseća na engleske pabove, a prostor kod vinskog bara je tzv. "Muška prostorija". Tom celinom vlada veliki interesantni šank i uopšte braon boja od drvenih zidnih obloga do nameštaja od kože i drveta. Levo od ulaza je "Ženska soba", ukrašena gipsanim radovima, retro roze tapetama, svetiljkama, lampama, zlatnim ramovima, kao i elegantnim, klasičnim nameštajem od punog drveta.

Velika popločana bašta je natkrivena ukusno odabranim tendama i opremljena drvenom, udobnom furniturom u IKEA maniru. Perspektivom dominiraju ukrasni stubovi antičkog izgleda. Tu je i letnji šank poput Partenona.

Izbor pića je veliki. Vinski bar nudi mnoštvo stranih i domaćih vina koja se služe i na čašu. Preko 7 vrsta piva, flaširanih i točenih, je dovoljno za sve ukuse. Iz žestokih pića se izdvaja kompletan Jack Daniel's asortiman. Tu su i nezostavni kokteli.

Ovaj prostor je veoma pogodan za cocktail party, proslave, prijeme, rođendane...

Svake subote od 22h je živa svirka - Pop-rok hitovi 80-ih godina (Bajaga, Riblja Čorba, Zdravko Čolić, Crvena Jabuka...).

Očekuju se i povremeni nastupi poznatih muzičara.

Cene su srednje.Pogledaj i:

vracar

,

lux

,

pice

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kajak klub u Zemunu

Pored Dunava, na zemnunskom keju. Ovde kruzi DOBRA ENERGIJA!...

Caffe Club House

Pogledajte menu u house clubu!...