Početna » Kuda? » Na piće »

Noir

 
Noir
ARHIVA
Na piće | dodato 31.10.2008.
Detalji

Adresa: Trg Republike 5, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 303 88 55
Mob.: +381 64 81 51 033, +381 64 613 99 44
Radno vreme: od 10 do 24h

 
 

Novootvoreni Noir lounge bar se nalazi na glavnom beogradskom Trgu, u nekadašnjoj zgradi Inex-a. Odiše elegancijom i prostranošću, a svojim velikim prozorima razmenjuje boje sa svetlima metropole, pa ga gosti često porede sa barovima u New York-u.

Iz njega se pruža jedinstven pogled na Trg Republike, Kolarčevu i Knez Mihajlovu ulicu.

Namenjen je svima onima koji vole da popiju dobro piće u centru dešavanja, a prvenstveno poslovnim ljudima, koji ovde dolaze na neformalne poslovne sastanke ili partiju priče sa kolegama.

Ponuda pića je veoma raznovrsna. Osim standardnih, ovde možete poručiti brojne vrste viskija i vina iz celog sveta. Preporučujemo Vam da probate i neki od izvrsnih koktela, koje za Vas pripremaju vrsni koktel majstori.

Svakog četvrtka od 18h ovde možete doći na “After work party” uz Big deal band (pop & rock ’80). Kažu da je Beogradu nedostajala ovakva vrsta zabave. Naime, posle napornog dana na poslu, koji može da traje do 17, 18, 19h, retko ko izlazi ponovo uveče, a kod kuće je često dosadno. Noir Vam pruža priliku da se opustite sa prijateljima u elegantnom izdanju, da dođete pravo sa posla, provedete neko vreme zabavljajući se sa srodnim dušama i odete kući zadovoljni, a opet na vreme, spremni za sutrašnje obaveze.

Ovaj prijatni prostor namenjen poslovnim ljudima svakako ima i brz bežični internet (Wi-Fi). Enterijer je primetno podeljen u tri celine. Prvi deo, najbliži vratima, je namenjen za ručavanje, tj. lagane i zdrave obroke, koji se brzo pripremaju i posle kojih Vas pretovaren stomak ne zove u krevet. Drugu celinu čini centralno postavljen veliki petnaestometarski šank namenjen za popodnevna druženja uz koktele. Sa svojim visokim udobnim stolicama, veoma je popularan – ova mesta prva odu pri rezervacijama. Treći i poslednji deo su ekskluzivni separei, udobni i izdvojeni, za one koji žele više privatnosti. Inače, sav nameštaj je rađen po meri, namenski za ovaj prostor.

Kao što smo napomenuli, rezervacije su poželjne, posebno četvrtkom.

Cene su srednje.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

U planu nastavak filma ''Seks i grad''

Prema najnovijim informacijama HBO radi sa kompanijom Warner Brothers na nastavku filma "Sex i Grad"....

Kalabrija

Caffe pizzeria Kalabrija se nalazi na Dorćolu, na uglu Jevremove i Dobračine. Ime je dobio po regionu, koji zauzima vrh ita...

"Hoćemo cveće, nećemo smeće"

UG OVO JE MOJ GRAD i SUPERSTAR WORLD WIDE Vas sa velikim zadovoljstvom pozivaju na prvu u nizu planiranih akcija za lepši ...