Početna » Kuda? » Na piće »

Wine bar

 
Wine bar
Na piće | dodato 04.12.2009.
Detalji

Adresa: Dositejeva br. 13, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 2626 267, 2629 924
Radno vreme: od 12h do 24h

 
Wine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine bar
 

Ovo je nekada bio Wine shop, pa je zbog potrebe potrošaca proširio delatnost i od 2005. godine, počeo da egzistira kao bar.

Ovde se konzumiraju vina "mekog" temperamenta, pitka, mlada i lagana vina (čileanska, argentiinska, španska), kao i vina iz podruma "domaćih malih vinarija".
Jedna je od prvih vinoteka u gradu koja je pocela da zastupa ideologiju potrosaca u ovom smislu, tako da je ovde, osim degustacije i celokupnog uzitka, kupcu je omoguceno da "kupi i nosi" vino.

"Wine Bar" ce Vam pruziti lagani gastronomski dozivljaj. Osnovna filozofija ovog bara je bila demistifikacija i priblizavanje nekih vina stranog porekla obicnom coveku. Sam vlasnik je, kroz to svojevrsno empirijsko iskustvo, dosao do saznanja koje je zeleo da podeli sa Vama.

Zato sto vino oplemenjuje, zato sto u vinu treba uzivati na poseban nacin, i zato sto je u vinu istina.

Ovde se konzumiraju vina "mekog" temperamenta, pitka, mlada i lagana vina (cileanska, argentiinska, spanska), kao i vina iz podruma "domacih malih vinarija". Asortiman je zaista sirok, a pocetna (najniza) cena vina za bocu je 700 din, dok je najvisa 15000 dinara. Osim vina, u ponudi je sirok izbor cajeva.

Enterijer je osmisljavan u hodu, tako da se od zidova i polica koji su vec postojali, doslo do jednog ukusno opremljenog prostora, koji svojim stilom vise podseca na salon nego na bar.

"Wine bar" povremeno za Vas priprema "gift serije", sto ce znaciti oborene cene i posebno aranzirani pokloni.Ovde se odrzavaju razne promocije, kao i organizovani prijemi.

Muzika je probranog senzibiliteta, od francuskih sansona do latino zvuka, ili nekih balada.

Cene su srednje - vise.Pogledaj i:

vino

,

wine bar

,

wine shop

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Inđija

Inđija je opština kroz koju Dunav teče u dužini od 27 klometara. Za nju kažu da je srce istočnog Srema. Od Beograda je ...

Najveća boca vina na svetu

Veliki proizvođač vina iz kineske provincije Liaoning, na severoistoku zemlje, napunio je džinovsku bocu vinom a ona je, p...

Kafa i vino

Shodno nazivu, kafa i vino su ovde u prvom planu, ali ne izostaje ni standardna ponuda žestokih pića, piva i koktela....