Početna » Kuda? » Na piće »

Wine bar

 
Wine bar
Na piće | dodato 04.12.2009.
Detalji

Adresa: Dositejeva br. 13, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 2626 267, 2629 924
Radno vreme: od 12h do 24h

 
Wine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine barWine bar
 

Ovo je nekada bio Wine shop, pa je zbog potrebe potrošaca proširio delatnost i od 2005. godine, počeo da egzistira kao bar.

Ovde se konzumiraju vina "mekog" temperamenta, pitka, mlada i lagana vina (čileanska, argentiinska, španska), kao i vina iz podruma "domaćih malih vinarija".
Jedna je od prvih vinoteka u gradu koja je pocela da zastupa ideologiju potrosaca u ovom smislu, tako da je ovde, osim degustacije i celokupnog uzitka, kupcu je omoguceno da "kupi i nosi" vino.

"Wine Bar" ce Vam pruziti lagani gastronomski dozivljaj. Osnovna filozofija ovog bara je bila demistifikacija i priblizavanje nekih vina stranog porekla obicnom coveku. Sam vlasnik je, kroz to svojevrsno empirijsko iskustvo, dosao do saznanja koje je zeleo da podeli sa Vama.

Zato sto vino oplemenjuje, zato sto u vinu treba uzivati na poseban nacin, i zato sto je u vinu istina.

Ovde se konzumiraju vina "mekog" temperamenta, pitka, mlada i lagana vina (cileanska, argentiinska, spanska), kao i vina iz podruma "domacih malih vinarija". Asortiman je zaista sirok, a pocetna (najniza) cena vina za bocu je 700 din, dok je najvisa 15000 dinara. Osim vina, u ponudi je sirok izbor cajeva.

Enterijer je osmisljavan u hodu, tako da se od zidova i polica koji su vec postojali, doslo do jednog ukusno opremljenog prostora, koji svojim stilom vise podseca na salon nego na bar.

"Wine bar" povremeno za Vas priprema "gift serije", sto ce znaciti oborene cene i posebno aranzirani pokloni.Ovde se odrzavaju razne promocije, kao i organizovani prijemi.

Muzika je probranog senzibiliteta, od francuskih sansona do latino zvuka, ili nekih balada.

Cene su srednje - vise.Pogledaj i:

vino

,

wine bar

,

wine shop

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Karlovačka berba grožđa 2010

Program manifestacije "Karlovačka berba grožđa" se sastoji od privrednog dela u okviru koga se organizuje prodajna-izložb...

Belo meso sa dunjama


Pileće belo meso odvojite od kostiju, skinite kožicu i iseckajte na sitne kockice. Dunje takodje očistite i iseckaj...

Pomodoro

Dok uživate u jednoj od 18 vrsta pizza koje za Vas u peći na drva pripremaju vrsni majstori, u "Pomodoro-u" već smišljaju...