Početna » Kuda? » Na piće »

Quezual bar

 
Quezual bar
Na piće | dodato 19.01.2010.
Detalji

Adresa: Kapetan Mišina 16, 11000 Beograd
Mob.: +381 65 50 31 930, +381 64 15 17 213
Radno vreme: od 09h do 02h

 
Quezual barQuezual barQuezual barQuezual barQuezual barQuezual barQuezual barQuezual bar
 

Na uglu Kapetan Misine i Strahinica bana, iznikao je jedan mali bar, nazvan "Quezual". Kao sto sama rec kaze: svakodnevno, uobicajeno, ovaj bar je zamisljen kao takav. Nekada je to bio grcki klub, tako da su i danas cesti posetioci upravo Grci.

"Quezual" je i mesto ljubitelja fudbala, tako da se događaji ove vrste, ovde prate u navijačkom duhu.
Ovaj bar je vise nocni nego dnevni, i vise zimski nego letnji. Zbog njegove ukopanosti u teren, osvetljen je i preko dana. Nocu je atmosfera nesto intimnija, a za romanticne, tu su i svece na stolovima.

Enterijer je u drvetu. Sank od punog hrasta i drvene oplate na zidovima, odaju topao utisak.

Ponuda kafe je klasicna: Espresso, Ness, Cappuccino. Piju se cajevi ili Topla cokolada.

Od alkoholnih napitaka, akcenat je na domacim rakijama. Izdvajamo Dunjevacu, koja se nabavlja od individualnog proizvodjaca, a za koju kazu da je jedna od najboljih u gradu.

Sluze se i kokteli, kao i nekoliko vrsta piva, dok je izbor vina nesto suzen. Ovde se pije Skovin (crno i belo), a tokom zimskog perioda i kuvano vino.

Petak uvece je rezervisan za "vece starogradske muzike". Subotom je "koktel vece", gde se sluze kokteli po izuzetno popularnim cenama, a uskoro ce zaziveti i "vece rakija".

Cene su nize u odnosu na lokaciju. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Sveti Trifun 2020.
Manifestacija "Sveti Trifun 2020", uz podršku Udruženja vinara Beograda......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Collection lounge bar

Otvoren u februaru 2008. godine, u zgradi Tanjug-a, "Collection" predstavlja „kolekciju“ u pravom smislu te reči. Od 10h...

Sunset

Sunset Caffe je počeo sa radom 3. juna 1999. godine. Uprkos tadašnjem bombardovanju porodica difovaca sa puno volje, truda,...

Severina - grad bez ljudi

Od 22.12.2011. godine u prodaji Cd singl „Grad bez ljudi“....