Početna » Kuda? » Na piće »

Coffedream

 
Coffedream
Na piće | dodato 25.07.2008.
Detalji

Adresa: Kralja Petra 23, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 2 639 745
Radno vreme: od 08h do 00h (petkom i subotom do 01h)

 
 

Ako se nadjete u centru grada, a pozelite dobru kafu, "Coffedream", u ulici Kralja Petra, nudi vam kafu iz snova.

Ovaj deo je posebno vazan za one koji nemaju svoju lepsu polovinu, naime, 80% klijentele je zenska populacija, pa su tako i beogradjanke zasluzne sto ovo mesto nosi u svom imenu... dream.
Ovo je mesto gde se sluzi preko 60 vrsta osnovnih kafa, najrazlicitijih kombinacija, formiranih po vasem ukusu. Novitet je "cinemon late" kafa, koja u osnovi ima klasican ukus kafe sa dodatkom mleka i cimeta, sto je cini zaista specificnom. Na ovom mestu cete sigurno pronaci "svoju omiljenu", ili pak, svaki put eksperimentisati sa novim ukusima kafe. Recimo da je cena 120 dinara, ako je nosite 110, a svaka sledeca velicina , 20 dinara vise.

Od poslastica se izdvaja "dream cup", moze se reci da mu ovaj naziv savrseno pristaje ako znamo da je napraljen od sladoleda, cokolade, vanile, voca, krispija, plazme i slaga. Vocna kocka, vocni tart, pariska torta, kao i cokoladni i vocni frappe, razlog su vise da svratite u "Coffedream".

Enteijer je prilicno neupadljiv, moderan, ali nenametljiv. Muzika je manje poznata, a vise drugacija, tu mozete cuti najrazlicitije kompilacije, francusku ili nemacku muziku, sto je nauobicajeno i primamljivo.

Ovaj deo je posebno vazan za one koji nemaju svoju lepsu polovinu, naime, 80% klijentele je zenska populacija, pa su tako i beogradjanke zasluzne sto ovo mesto nosi u svom imenu... dream.

Cene su srednje.Pogledaj i:

coffe

,

savski venac

,

bulevar

,

kafa

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Resava klub

Klub Resava osnovan je 1999 sa ciljem da sačuva ROCK 'N' ROLL na ovim prostorima....

Verona

Restoran „Verona“ je otvoren sedamdesetih godina prošlog veka. Tada se u njemu služila italijanska kuhinja, pa otuda i ...