Početna » Kuda? » Na piće »

Coffedream

 
Coffedream
Na piće | dodato 25.07.2008.
Detalji

Adresa: Kralja Petra 23, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 2 639 745
Radno vreme: od 08h do 00h (petkom i subotom do 01h)

 
 

Ako se nadjete u centru grada, a pozelite dobru kafu, "Coffedream", u ulici Kralja Petra, nudi vam kafu iz snova.

Ovaj deo je posebno vazan za one koji nemaju svoju lepsu polovinu, naime, 80% klijentele je zenska populacija, pa su tako i beogradjanke zasluzne sto ovo mesto nosi u svom imenu... dream.
Ovo je mesto gde se sluzi preko 60 vrsta osnovnih kafa, najrazlicitijih kombinacija, formiranih po vasem ukusu. Novitet je "cinemon late" kafa, koja u osnovi ima klasican ukus kafe sa dodatkom mleka i cimeta, sto je cini zaista specificnom. Na ovom mestu cete sigurno pronaci "svoju omiljenu", ili pak, svaki put eksperimentisati sa novim ukusima kafe. Recimo da je cena 120 dinara, ako je nosite 110, a svaka sledeca velicina , 20 dinara vise.

Od poslastica se izdvaja "dream cup", moze se reci da mu ovaj naziv savrseno pristaje ako znamo da je napraljen od sladoleda, cokolade, vanile, voca, krispija, plazme i slaga. Vocna kocka, vocni tart, pariska torta, kao i cokoladni i vocni frappe, razlog su vise da svratite u "Coffedream".

Enteijer je prilicno neupadljiv, moderan, ali nenametljiv. Muzika je manje poznata, a vise drugacija, tu mozete cuti najrazlicitije kompilacije, francusku ili nemacku muziku, sto je nauobicajeno i primamljivo.

Ovaj deo je posebno vazan za one koji nemaju svoju lepsu polovinu, naime, 80% klijentele je zenska populacija, pa su tako i beogradjanke zasluzne sto ovo mesto nosi u svom imenu... dream.

Cene su srednje.Pogledaj i:

coffe

,

savski venac

,

bulevar

,

kafa

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
16. Beogradski salon vina
16. Beogradski salon vina, biće održan 6. i 7. decembra 2019. u hotelu Hyatt Regency...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Splav Godo

Na Savskom keju iza bloka 70 postoji nekoliko dobrih splavova, a jedan od njih je Godo....

Barista godine 2011 - Costa Cofee

Takmičenje za najboljeg baristu godine u Srbije ovog puta je održano u "Costa Coffee" avenija 19, u Ulici Vladimira Popovi...