Početna » Kuda? » Na piće »

Ocean caffe

 
Ocean caffe
Na piće | dodato 15.12.2009.
Detalji

Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10e (YUBC), 11070 Novi Beograd
Tel.: +381 11 311 46 52, 311 37 23
Radno vreme: od 09h do 23h

 
 

Caffe postoji od 1993. godine, a 2000-te je renoviran. Čuveni beogradski arhitekta Boris Tajkovac, preneo je svoju maštu u prostor. Tako je prostor dobio oblik i dušu, a mašta postala opipljiva.

Možda će durbin, delovi brodske opreme ili busola, oživeti neko Vaše sećanje ili probuditi želju za dalekim putovanjima.
U potpuno autentičnom ambijentu, na asfaltu i betonu jednog grada, postoji caffe koji Vam, zahvaljujući maštovitosti pomenutog arhitekte, može približiti sve širine okeana. Možda će durbin, delovi brodske opreme ili busola, oživeti neko Vaše sećanje ili probuditi želju za dalekim putovanjima.

Osim neobičnog enterijera, „Ocean caffe“ nudi i baštu, u kojoj, sa podignutim nogama na tabureu, možete uživati uz sportska ili neka druga zbivanja, prateći to sa velikog plazma ekrana.

Caffe „Moca“, kako mu samo ime kaže, prioritet je dao kafi. Njegova Moca kafa, koja sadrži toping od čokolade, slatku pavlaku, bejlis i šlag odozgo, kao što pretpostavljate, najtraženija je kod ženskog dela populacije. Sirupi na bazi kafe, kafe sa ukusom alkohola, mogu biti ponuda za naizgled jači pol. Iako je ovo caffe prevashodno dnevnog tipa, kokteli Vam mogu praviti društvo u večernjim satima, naročito petkom ili subotom, kada se služe po promotivnim cenama (180 din., jul 2008.). Frappe-i su preporuka vlasnika caffe-a, a spravlja ih lično – on.

Muzika koja dopire do Vaših ušiju je sa CD-a, stranog je i zabavnog karaktera.

Cene su srednje.Pogledaj i:

novi beograd

,

yubc

,

ocean

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
57.Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

DJ Marko Gangbanger

Vikend otvaranje. Sezona No 2. Poseban pečat noćnom programu daće DJ Marko Gangbanger....

Mali Haiti AID

Najčuvenija gradska muzička atrakcija "Beogradsko tajno oružje" organizuje humanitarnu akciju prikupljanja novčane i drug...

Bosiljčićev koncert skoro rasprodat

Ivan Bosiljčić će ponovo obradovati Beograđane nastupom u Madlenianumu, veče pred Novu godinu....