Početna » Kuda? » Na piće »

Casa di Papa

 
Casa di Papa
Na piće | dodato 12.01.2009.
Detalji

Adresa: Nikolaja Ostrovskog 13, 11080 Zemun
Tel. +381 11 2199 176
Radno vreme: od 08h do 24h

 
 

Ovo je caffe koji je dobio ime po čuvenom Hemingveju, čiji je nadimak bio Papa. Otuda i ime, njemu u čast: „Casa di papa“, ili „Hemingvejeva kuća“.

Fotografije velikih formata na zidovima, čiji se likovi pretapaju jedan u drugi, predstavljaju slike iz života ovog književnika.
Osmišljavajući enterijer, arhitekta je došao na ideju o Hemingveju, tako ga je zatim i uredio, a samim tim caffe je dobio i ime.

Nameštaj je od kovanog gvožđa u kombinaciji sa udobnim tapaciranim foteljama. Fotografije velikih formata na zidovima, čiji se likovi pretapaju jedan u drugi, predstavljaju slike iz života ovog književnika.

Ova „Kuća“ Vam nudi sva hladna i topla pića, različite vrste kafa, a u letnjim mesecima nekoliko vrsta shake-ova i frappe-a. Jedan od popularnijih je frappe od kafe!

Osim ovih i još mnogih bezalkoholnih napitaka, u „Kući“ će Vam ponuditi tri vrhunske rakije – šljivovicu, dunjevaču i kajsijevaču. Za stalne goste, a i za one koji su to nisu, povremeno se organizuju promocije pića, kada se ono služi po veoma povoljnim cenama. Promoterke će Vam uz poklončiće ulepšati ceo doživljaj.

Sluša se reggae, rock i pop muzika.

Cene su srednje.Pogledaj i:

zemun

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Bosiljčićev koncert skoro rasprodat

Ivan Bosiljčić će ponovo obradovati Beograđane nastupom u Madlenianumu, veče pred Novu godinu....

Grafike

Izložba Biljane Miljković...

Reatoran Kod Kapetana

Tradicionalni restoran blizu Stare Kapetanije u Zemunu je sjajan restoran ako ste raspolozeni za specijalitete od divljaci, ...