Početna » Kuda? » Na piće »

Danguba

 
Danguba
Na piće | dodato 24.01.2010.
Detalji

Adresa: Ćirila i Metodija 2, 11000 Beograd
Tel.: +381 65 28 28 280
Radno vreme: od 09h do 03h

 
 

Da dangube postoje odvajkada, to smo svi znali, ali da postoji kao caffe „Danguba“, to neki znaju tek sada.

Ako ste žedni, pa poželite pivo, „danguba beer“ će Vas sigurno okrepiti, jer su njegovi dodaci - limun, pomorandža i led, neobična pivska preporuka.
Naime, otvoren je 2006. godine, na Zvezdari. Mlad svet je onaj koji ga najčešće posećuje, da li zbog imena ili nečeg drugog, ne znamo.

Enterijer je u kombinaciji plave boje, drveta i cigle. Dugačak šank je izveden u obliku slova L, a police na zidovima su oslonac uredno poređanim flašama vina.

Čini se da ovde ima za šta da se „dangubi“. Ako ste to čvrsto rešili, onda Vam preporučujemo kafu „danguba“, koja se sastoji od ness kafe, likera od čokolade i leda. Ako ste pak žedni, pa poželite pivo, „danguba beer“ će Vas sigurno okrepiti, jer su njegovi dodaci - limun, pomorandža i led, neobična pivska preporuka. Osim ovakvog, postoji i klasična ponuda točenog i flaširanog piva (jelen, nikšićko...), kao i mnogih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka. Još jedna iz porodica „danguba“ je „limunada danguba“, koja u zavisnosti od sezone, nudi limunadu sa pomorandžom ili sa kivijem.

Za muzički program bulaz se plaća - simbolično, jer je to budžet iz koga se isplaćuju muzičari. Za uzvrat, oni će Vas zabavljati svake večeri, i to počevši od 23h, pa sve do jutarnjih sati. Od ponedeljka do srede na repertoaru su mladi, neafirmisani bendovi, koji su tek u uzletu, a od četvrtka do nedelje, pozornicu preuzimaju neka od poznatijih muzičkih imena. Uglavnom se sluša pop i rock 70-ih i 80-ih, domaći hitovi stare Jugoslavije, kao i svi strani hitovi tog vremena.

Cene su srednje.Pogledaj i:

pivo

,

ziva muzika

,

klub

 
DEŠAVANJA
The One i Tequillers u...
ČET 29.04.2010 u 21:00
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Block Out

Block Out će nastupiti u Novom Sadu u okviru svoje tradicionalne jesenje turneje......

White 01.03.2008

Veče promocije koktela. Prepuno. Tražilo se "mesto više" za stajanje....

The Ultimate Ride - avantura s razlogom

U cilju borbe protiv raka, Ultimate Ride tim, na čelu sa Novozelanđaninom Džeremijem Barfutom, koji je uspešno izlečen o...