Početna » Kuda? » Na piće »

X caffe

 
X caffe
Na piće | dodato 06.09.2011.
Detalji

Adresa: Dragoslava Stojnića 56Ada Huja, 11000 Beograd
Mob: +381 63 73 60 244
Radno Vreme: 09-01 h
Wi-Fi

 
 

„X caffe“ se nalazi na Adi Huji, pokraj dunavskog šetališta. Otvoren je u decembru 2009. godine. Idealan je za piće u dobrom društvu – naročito u popodnevnom periodu.

U enterijeru sa drvenim i kamenim detaljima, sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.
Ovaj simpatični lokal od drveta svojim ambijentom i spoljnim sadržajima ne odudara od lokacije na kojoj se nalazi. U enterijeru sa drvenim i kamenim detaljima, sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.

Bašta kapaciteta 160 mesta natkrivena je brojnim suncobranima i okružena zelenilom. U njenom sastavu je i dečije igralište sa raznovrsnim rekvizitima (brod, voz, ljulaške...). Za goste je obezbeđen i veliki parking prostor.

U ponudi su razne vrste kafa, sokova, koktela, žestokih pića, točeno pivo... Iz ponude izdvajamo plazma šejk (kalorijska bomba), voćne salate i sladoled u letnjem periodu.

U toku prepodneva se pušta lagana strana i domaća zabavna muzika, a posle podne je rezervisano za „House“ zvuke.

Cene su srednje ka nižim. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

La luna

U ponudi pića su domaće rakije, kafa, kuvano vino, čajevi iz rinfuza koji se služe u posebnim posudama... U hladnim zimsk...

Noir

Novootvoreni Noir longue bar se nalazi na glavnom beogradskom Trgu, u nekadašnjoj zgradi Inex-a. Odiše elegancijom i prostr...