Početna » Kuda? » Na piće »

X caffe

 
X caffe
Na piće | dodato 06.09.2011.
Detalji

Adresa: Dragoslava Stojnića 56Ada Huja, 11000 Beograd
Mob: +381 63 73 60 244
Radno Vreme: 09-01 h
Wi-Fi

 
 

„X caffe“ se nalazi na Adi Huji, pokraj dunavskog šetališta. Otvoren je u decembru 2009. godine. Idealan je za piće u dobrom društvu – naročito u popodnevnom periodu.

U enterijeru sa drvenim i kamenim detaljima, sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.
Ovaj simpatični lokal od drveta svojim ambijentom i spoljnim sadržajima ne odudara od lokacije na kojoj se nalazi. U enterijeru sa drvenim i kamenim detaljima, sa savremenim nameštajem i gipsanim radovima, posebno se ističe gornji nivo i nebo kupole sa retro motivom mape sveta.

Bašta kapaciteta 160 mesta natkrivena je brojnim suncobranima i okružena zelenilom. U njenom sastavu je i dečije igralište sa raznovrsnim rekvizitima (brod, voz, ljulaške...). Za goste je obezbeđen i veliki parking prostor.

U ponudi su razne vrste kafa, sokova, koktela, žestokih pića, točeno pivo... Iz ponude izdvajamo plazma šejk (kalorijska bomba), voćne salate i sladoled u letnjem periodu.

U toku prepodneva se pušta lagana strana i domaća zabavna muzika, a posle podne je rezervisano za „House“ zvuke.

Cene su srednje ka nižim. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Srbobran, Turija, Nadalj

Varošica Srbobran nalazi se na putu Beograd Subtica, severno od Novog Sada. Od Beograda je udaljena tačno 100km. Većim svo...

Bajadere na Mikin način

Ako budete pratili uputstva iz ovog recepta, Vaše bajadere će oduševiti sladokusce!...

Quezual bar

Na uglu Kapetan Misine i Strahinica bana, iznikao je jedan mali bar, nazvan "Quezual". Kao sto sama rec kaze: svakodnevno, uo...