Početna » Kuda? » Na piće »

El pibe de oro

 
El pibe de oro
Na piće | dodato 11.07.2011.
Detalji

Adresa: Resavska 34, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 32 23 855
Radno vreme: 08-24h
Wi-Fi

 
 

Na uglu Resavske ulice i Ulice Srpskih Vladara, nalazi se kafić „El pibe de oro“. Otvoren je početkom 2010. godine.

Ivan Ergić, naš fudbalski reprezentativac, ugostio je svoje klupske drugove iz Argentine baš u ovom kafiću.
Njegovi vlasnici su braća sportisti, ljubitelji fudbala. Na ovom mestu se 45 godina nalazila prodavnica sportske opreme „Loris“. Današnji naziv potiče od nadimka legendarnog argentinskog igrača Diega Armanda Maradone - „Zlatni dečak“.

Tvorac enterijera je poznati beogradski arhitekta Vlada Gugl. Udobnost, praktičnost i stil se pretapaju u osnovi, na galeriji i baštici ovog prijatnog mesta.

U okruženju se nalazi mnoštvo advokatskih kancelarija i banaka, pa poslovni ljudi često svraćaju da se opuste uz piće tokom pauze ili nakon posla. U večernjim satima redovno navraćaju polaznici obližnje škole salse. Ivan Ergić, naš fudbalski reprezentativac, ugostio je svoje klupske drugove iz Argentine baš u ovom kafiću. Kada Maradona poseti Srbiju, povodom filma koji je Emir Kusturica snimio o njemu, ovaj lokal će biti jedno od prvih mesta koje će posetiti u Beogradu.

Ponuda pića je standardna za centar grada. U ponudi je: „Hausbrandt“ kafa, brojni kokteli, Amstel asortiman piva, domaće rakije i vina.

Cene su srednje, a kvalitet na visokom nivou. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Java

Kafe "JAVA" u blizini "Crvenog Krsta" otvoren je nedavno. Moderno je koncipiran i predstavlja dobar izbor za sedeljke sa prij...

Restoran moj

Restoran moj posluje od 2005. godine, a kao Kuća brze hrane na Adi postoji od 2008....