Početna » Kuda? » Na piće »

Buke bar

 
Buke bar
Na piće | dodato 31.03.2011.
Detalji

Adresa: Trg republike 3, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 41 45 515
Radno vreme: 09-02 h
Wi-Fi

 
foto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beogradfoto: Buke bar, Beograd
 

Buke bar se nalazi u samom centru Beograda, na Trgu republike. Od svog postanka je nosio ime "Buka bar", zbog "vremena protesta" u kome je nastao.

Preko dana i uveče možete uživati u energiji gradskog jezgra uz vino, žestine i mezetluke.
Danas je orjentisan ka vinima, pa je naziv promenjen u "Buke" (francuski "bouquet" - reč kojom se opisuje aroma vina npr. izražena aroma citrusnog voća, meda, duvana...).

Enterijer je savremen, lep, topao i prijatan. Prozori sa žaluzinama, šank, furnitura, police za vino, ograda galerije... sve je uredno napravljeno od drveta.

Ovde ljudi svraćaju od jutra do večeri. Uz kvalitetnu jutarnju kafu ćete dobiti mafin kolačič gratis. Preko dana i uveče možete uživati u energiji gradskog jezgra uz vino, žestine i mezetluke.

Izbor vina nije raskošan, već uobličen tako da bude raznolik, uz pristupačne cene. Zastupljene su pretežno domaće etikete . Uz vino se služe apetisani - perece i masline, a na šanku možete kupiti suhomesnate specijalitete domaće proizvodnje i koziji sir.

Na karti pića, pored pomenutih vina, možete odabrati lepe voćne rakije iz Srbije: dunja, viljamovka, biserka, kajsijevača.

Iz standardne ponude pića izdvajamo i 15 vrsta čajeva.

Pušta se najviše jazz muzika i nešto manje pop.

Cene su srednje - više.



 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Rickard Lindqvist

Rickard Lindqvist – modni dizajn – izložba

...

Tajni recept za Coca Colu

Recept po kojem se pripravlja Coca Cola i čiji se original strogo čuva u čeličnom trezoru u Atlanti, navodno je procurio ...