Početna » Kuda? » Na piće »

Rock corner

 
Rock corner
Na piće | dodato 28.04.2010.
Detalji

fast food caffe
Adresa: Ugao Južnog bulevara i Mihaila Gavrilovića, 11000 Beograd
Tel.: +381 64 300 55 80
Radno vreme: od 12h do 23h (nedeljom zatvoreno)

 
 

„Rock corner“ je u stvari podnaslov ovog fast food caffe-a. Njegovo originalno ime je „Auto moto sportsko društvo Barakuda“.

Kuriozitet su kokteli za dame: „Koktel za lep sjaj u očima“, drugi „...za lep ten“...
Vlasnik je dugogodišnji sportista, vozač auto trka, muzičar koji je svirao u našim najboljim rock grupama (Siluete, Yu grupa) i u poslednjih 20 godina ugostitelj. Brod restoran „Barakuda“, nekada je takođe bio u njegovom vlasništvu.

„Rock corner“, prvi fast food restoran u Beogradu, otvoren je u blizini Hrama Svetog Save, a kasnije je preseljen na adresu gde se i danas nalazi, ugao Južnog bulevara i Mihaila Gavrilovića, na Vračaru. Zbog prepoznatljivih specijaliteta, i zbog svoje autentičnosti, danas je „Rock corner“, postao svojevrstan brend.

Specijalitet Kuće je piletina (pileće belo, batak, pohovano ili na žaru). Pileće pljeskavice, koje su, kažu, bolje i ukusnije nego svinjske, su ono zbog čega mnogi godinama posećuju ovo mesto. U ponudi postoji još Karađorđeva vešalica i to ujedno i sve iz ponude mesa. Međutim, iako je mesna ponuda sužena, „Rock corner“ nudi veoma raznolike i mnogobrojne sosove, koji se služe uz svako jelo. Hranu ovde takođe možete naručiti telefonom, doći i poneti je.

Ovde se svaki dan smatra specijalnim. Naime, nema tematskih ili muzičkih večeri, ali se veoma često pojavi neka ličnost iz sveta sporta, muzike ili čak diplomatije, koja obeleži taj dan.

Služe se sva popularna alkoholna i bezalkoholna pića, a kuriozitet su kokteli za dame, čiji je idejni tvorac sam vlasnik. Tako je jedan dobio naziv „Koktel za lep sjaj u očima“, drugi „...za lep ten“, treći „...za lep glas“, pa dame, izvolite!

Cene su niže. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pile na kajmaku

Sigurno ste jeli piletinu spremljenu na brojne načine. Ova vrsta mesa pogoduje svim uzrastima i lako se vari. Mi Vam predla...

Savić

Restoran "Savić" se nalazi na magistralnom putu Beograd - Novi Sad - Horgoš, u blizini naselja Galenika. Prava je oaza za p...

Igmanac

Restoran nudi domaću kuhinju, mada nije neobično naručiti neku od riba (brancin, orada, som...). Ipak ono što je za gurma...