Početna » Kuda? » Na piće »

Sunset

 
Sunset
Na piće | dodato 24.06.2010.
Detalji

Adresa: Ada Ciganlija lok. br. 9, 11000 Beograd
Mob.: +381 63 807 3210
E-mail: office@sunset.rs
Web: www.sunset.rs
Radno vreme: 00h-24h
Wi-Fi

 
SunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunsetSunset
 

Sunset Caffe je počeo sa radom 3. juna 1999. godine. Uprkos tadašnjem bombardovanju porodica difovaca sa puno volje, truda, elana ali i odlučnosti upustila se u ugostiteljski biznis.

Predivan zalazak sunca na jezeru pred kraj dana možete posmatrati sa terase odakle se pruža odličan pogled.
U prirodi na samoj obali beogradskog jezera Ada Ciganlija nedaleko od centra Beograda nalazi se oaza mira, harmonije ali i lude zabave. Radi tokom cele godine. U letnjim mesecima možete uživati na plaži pod suncobranima i barem na tren pobeći iz lude gradske gužve i vrućine uz neki hladan napitak ili voćni kup.

Ovo je lokal sa ambijentom tople zimske kuće i atraktivnim otvorenim ognjištem na sredini lokala na kojem se vikendom spremaju jela ispod sača. Ostalim danima dostupna su sva jela sa menija (roštilj, pizze, paste, jela po porudžbini...). Tu su i poslastice: voćne salate, kupovi, sladoledi, torte, palačinke

Predivan zalazak sunca na jezeru pred kraj dana možete posmatrati sa terase odakle se pruža odličan pogled.

Pored velikog izbora domaćih i stranih, alkoholnih i bezalkoholnih pića, poseduje simpatičan restoran sa ukusnim i raznovrsnim kulinarskim specijalitetima.
Svake večeri Sunset Caffe organizuje žive svirke na kojima je uvek lud i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova.

Sunset caffe je pogodan i za porodice sa decom jer u svom sklopu ima i dečje igralište a svakog vikenda su tu i animatori koji će animirati Vaše najmlađe dok Vi na miru pijete kaficu sa prijateljima.

Povezujući korisno i lepo tj. struku pored ugositeljstva Sunset Caffe je neretko centar sportskih zbivanja. Organizuju škole plivanja, rolera ali i ronjenja. Sunset Caffe je ujedno i bazna stanica ronilačkog kluba Svet Ronjenja.

Sunset Caffe organizuje sve vrste proslava, poslovnih sastanaka, banketa, ručkova, večera, sve vrste zabava za zaposlene, koktele i sve ostale vrste slavlja. Ambijent Sunset Caffe-a je idealan za sve vrste poslovnih skupova jer poseduje ogroman plazma televizor, video bim, Wi-Fi internet i odlično ozvučenje. Organizacija dečijih rođendana i zabava za decu je prisutna u Sunset Caffe-u od samog nastanka.

Ukoliko ste nekada razmišljali kako bi bilo divno da kvalitetnu, ukusnu i pre svega domaću hranu iz Sunseta poslužite na nekoj Vašoj zabavi, poslovnom sastanku, prezentaciji, proslavi... rešenje je upravo pred Vama. Dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu, organizaciji i praćenju različitih manifestacija je ukazalo na potrebu za Sunset Caffe Catering servisom koji je sveprisutniji na našem tržižštu. Kvalite, ukus, poreklo kao i način pripreme svih kulinarskih specijaliteta je definitivno ono što razlikuje ovaj servis od ostalih.

Cene su srednje. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Geriju Linekeru život je plaža

"Life´s a beach" ili "Life´s a bitch", kako se uzme i kako za koga. Kada je u pitanju Geri Lineker (47) život je definitiv...

Željko Vasić

Svakog četvrtka Željko Vasić peva za Vas!...

Čorba od krompira

Ovu izvanrednu čorbu možete napraviti za tili čas. Ugrejaće Vas u zimskim danima....