Početna » Kuda? » Na piće »

Just Vanilla

 
Just Vanilla
Na piće | dodato 22.06.2010.
Detalji

Caffe - club
Adresa: Ada Ciganlija (desna obala, lokal 15)
11000 Beograd
Mob.: +381 62 33 222
Web: http://www.justvanilla.rs
Radno vreme: 10-04h
Wi-Fi

 
Just VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust VanillaJust Vanilla
 

Caffe - club Just Vanilla je otvoren 13. juna 2009. godine. Nastao je kao nastavak priče "Vanilla lounge" iz centra grada. Nalazi se sa makiške strane savskog jezera.

Za one koji vole udobnost, luksuz, prirodu, plažu, sunčanje, odbojku, košarku, dobru hranu, zabavu, dnevne i noćne žurke, kupanje u jacuzzi-ju... za njih je "Samo Vanila" - "Just Vanilla"!
Za one koji vole udobnost, luksuz, prirodu, plažu, sunčanje, odbojku, košarku, dobru hranu, zabavu, dnevne i noćne žurke, kupanje u jacuzzi-ju... za njih je "Samo Vanila" - "Just Vanilla"!

Beo poput vanile celokupan enterijer odiše elegancijom i notom luksuza. Prostire se na dva nivoa sa prostranom terasom za opuštanje tokom dana i večeri. Velika pažnja posvećena je prirodnom osvetljenju, pa je pročelje kluba osmišljeno kao stakleni zid, koji goste dočekuje sa otvorenim pogledom na Savsko jezero.

Nakon sportova (odbojke ili fudbala na pesku, košarke, tenisa...), osim kupanja na jezeru, ovde možete uživati i u luksuznom jacuzzi-ju "Villeroy&Bosh" za osam osoba!

U 2010. godini "Perper" je snabdevač za Just Vanilla restoran, pa meni čine: roštilj, pizze, paste, salate, riblji specijaliteti i nekoliko vrsta kolača.

U ponudi su isključivo kafe iz "Grand" asortimana. Asortmina pića je veliki i sadrži celokupnu ponudu koja je dostupna na ovim prostorima, počev od jeftinijih, pa sve do luksuznih pića. Koktele pripremaju vrsni barmeni iz poznatih beogradskih noćnih klubova.

U lounge cocktail baru se preko dana pušta raznovrsna muzika (Funk, Broken beat, Underground house...).

Četvrtkom je veče muzike devedesetih. Petkom se pušta strana muzika. Subotom peva Romana uživo!

Cene su srednje. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Jezero

Restoran jezero je otvoren 1975. godine. Ime je dobio po Savskom jezeru - Adi Ciganliji, na čijoj se obali nalazi....

Aqua ski caffe

Aqua ski caffe je deo Aqua ski centra za skijanje na vodi, koji na Adi ciganliji postoji od 2002. godine. Godinu dana ranije ...

Premier

Prodavnica vina i wine bar „Premier“ je mesto na kome se degustiraju ukusi iz najrazličitijih krajeva sveta, a ujedno je...