Početna » Kuda? » Na piće »

Premier

 
Premier
Na piće | dodato 21.01.2010.
Detalji

Enoteka i wine-bar
Adresa: Patrijarha Varnave br. 13, 11000 Beograd
Tel.: +381 11 383 63 05
Web: http://www.enotekapremier.co.rs
Radno vreme:
od 10h do 23h (pon-čet),
od 10h do 01h (pet-sub),
nedeljom zatvoreno

 
 

Prodavnica vina i wine bar „Premier“ je mesto na kome se degustiraju ukusi iz najrazličitijih krajeva sveta, a ujedno je i zvanično sedište Asocijacije somelijera (SERSA), čiji je vlasnik potpredsednik Asocijacije.

Uz ovakvu ponudu vina odlično idu: pršuta, razne vrste sireva, kao i masline ili čak suvo voće.
Degustiraju se vina na času, crna i bela, domaća i strana, a ono koje zadovolji Vaš ukus možete kupiti i poneti, i to za veoma malu razliku u ceni.

Enterijer ove vinoteke je svetao, nežnih boja, sa ubačenim kontrastima, poput bež i tamno braon. Ravnih je formi i linija, što ga čini moderno opremljenim prostorom. Police na zidu nude pozamašan asortiman etiketa vina.

Vinski bar „Premier“ nudi zaista raznoliku vinsku kartu. To su srpska vina, vina iz bivših repuublika (crnogorska, hrvatska, hercegovačka, makedonska i slovenačka), zatim španska, portugalska, francuska i italijanska, kao i vina novog sveta (sa prostora Čilea, Argentine, Australije, Novog Zelanda, Kalifornije i Južne Afrike). Piju se i degustiriaju i penušava i roze vina.

Uz ovakvu ponudu, složićete se, odlično ide pršuta, razne vrste sireva (selekcija sireva za bela, crna i dezertna vina), kao i masline ili čak suvo voće.

Da njegov izbor ne bi bio samo na vinu, „Premier“ Vam nudi i širok izbor kafa, čajeva, sokova, žestokih pića i flaširanog piva. Dakle, osim što je bar, ovo je i mesto za komšijsku jutarnju kafu, a u periodu od 10h do 12h cene su niže.

Ovde se održavaju razne promocije i degustacije, ali i stalni program – živa muzika, kada je poželjna rezervacija. Četvrtkom je to „Oskar bend“, koji svira stari rock (Elvis Presley, Tom Jones...), petkom „Direct in“ (Jazz), a subotom Vas „Gagi i Dača“ zabavljaju uz hitove stare Jugoslavije.

Cene su srednje.Pogledaj i:

vinoteka

,

ziva muzika

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Ambasador Guče poklanja koncert

Orkestar Bobana i Marka Markovića i ove godine nastupa na stadionu u Guči...

Salaš (Zemun)

Ovaj Zemunac, rodjen je u maju 2005. godine, a nakon godinu dana rodjen je jos jedan, s' one strane reke, u ulici Majke Jevro...

Majkl Džekson ima još jednu ćerku?

Godinu dana posle smrti Majkla Džeksona javila se sestričina Dajane Ros koja tvrdi da je nepriznata ćerka kralja popa....