Početna » Muzika » Muzičke vesti »

DJ Martelo - ulaznice u pretprodaji

 
Detalji

Pretprodaja ulaznica za nastup britanskog DJ-a Martela u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu, počinje u sredu, 10. februara.

 
 

Ulaznice se mogu kupiti putem Internet sajta Gigstix.com i u Gigstix prodavnici Novom Sadu po ceni od 390 dinara.

Martelo će nastupiti na žurci u okviru serijala "Music for the Hipster Generation" a na dva stejdža te večeri nastupiće i DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip i Boris YBCC.
Pretprodaja ulaznica za nastup britanskog DJ-a Martela u subotu 27. februara u klubu Compressor u Novom Sadu, počinje u sredu, 10. februara.

Martelo će nastupiti na žurci u okviru serijala "Music for the Hipster Generation" a na dva stejdža te večeri nastupiće i DJ Ahmaad, Cell D, Felony Flats, Flip i Boris YBCC. Ulaznice na dan žurke do ponoći će koštati 490 dinara, a nakon ponoći 590 dinara.

Martelo aka Ryan Maher prošao je dug put od anonimnog DJa koji eksperimentiše i pravi odlične žurke do ponuda za saradnju koje su stizale od Marka Ronsona i Kanye Westa. Radio je kao DJ na turneji Justina Timberlakea, 50 Centa, Destiny's Child i nastupao u čuvenim londonskim klubovima kao što su Ministry of Sound, Herbal Nightclub i Fabric.

Ove godine Martelo je oficijelni DJ na turneji američke pevačice Santigold, a očekuju ga nastupi na Glastonburyju, japanskom Summersonicu i brazilskom TIM festivalu.

Martelo vrti najmoderniji UK underground zvuk a publiku u Novom Sadu očekuje sjajan provod uz mešavinu dubstepa, fidget housea, basslinea...

"Ja sam Hip Hop DJ u srcu. iako trenutno puštam veoma različite stvari, uvek mi je u glavi samo da napravim dobru žurku. Želim da se ljudi oznoje i da kažu "ovo je najbolja noć u mom životu'." 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Zagrevanje pred Exit na Youth Fair-u

Regionalni Sajam omladinskog turizma - YOUTH FAIR organizuje besplatne koncerte pred Exit...

Karte za koncert "Novih fosila" u prodaji

Od ponedeljka, 15. septembra u prodaji su ulaznice za koncert grupe NOVI FOSILI zakazan za 31.oktobar u Beogradskoj areni....

Britney Spears izdaje novi album

Pop pevačica, Britni Spirs se ponovo vraća na muzičku scenu....