Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Ulaznice za Exit festival na rate

 
Detalji

Ulaznice za Exit festival od 25. januara moći će da se kupe na nekoliko mesečnih rata.

 
 

Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica moći će da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na četiri, pet ili šest mesečnih rata, bez kamate.

Kupac pri kupovini, uz potpisanu fotokopiju lične karte, potpisuje ugovor sa Gigstixom, kojim se definiše broj rata, broj ulaznica kao i iznos mesečne rate.
Ulaznice za Exit festival od 25. januara moći će da se kupe na nekoliko mesečnih rata.

Prodajom na rate putem Gigstixa, jedna osoba može kupiti do četiri ulaznice na četiri, pet ili šest mesečnih rata bez kamate, po ceni ulaznice od 7990 dinara. Potrebno je da osoba bude starija od 18 godina, sa prebivalištem u Srbiji, i ne mora da ispunjava uslove o kreditnoj sposobnosti.

Kupac pri kupovini, uz potpisanu fotokopiju lične karte, potpisuje ugovor sa Gigstixom, kojim se definiše broj rata, broj ulaznica kao i iznos mesečne rate, koji nije promenjljiv, ne sadrži kamatu i nije vezan za kurs eura. Plaćanje rata vrši se uplatnicom na račun Gigstixa, a ulaznica za Exit preuzima se po isplati poslednje rate.

Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla prodajanarate@gigstix.com ili putem telefona 021 472 4816, kao i na sajtovima Exitfest.org i Gigstix.com.

Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji će se održati od 8. do 11. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

The Chemical brothers

Elektronska muzika bi danas bila siromašna da se Ed i Tom nisu sreli za vreme studija pre dvadesetak godina....

ISWiB festival 2011

ISWiB festival, najveća regionalna studentska konferencija će u periodu od 10. do 17. jula 2011. u Beogradu okupiti preko 2...

Žiri kritike Fipresci na Cinema City-ju

Žiri kritike Fipresci Srbija Međunarodnog filmskog festivala Cinema City koji se održava od 14. do 21. juna u Novom Sadu, ...