Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Cocoon Belgrade party 20. novembra

 
Detalji

Dom omladine 20. novembar 2009. god.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara na blagajni Doma omladine, u Bilet servisu i na IPS prodajnim mestima.

 
 

Od Frankfurta i desetogodišnje rezidenture na Ibici, preko Sao Paola, Tokija ili Šangaja, Cocoon i njegov harizmatični lider Sven Vath sa svojim gostima privlače hiljade posvećenika elektronske muzike.

Cocoon je na ličnu inicijativu Sven Vatha, nakon njegovog trijumfalnog prvog nastupa u Beogradu u novembru 2007, odlučio da na planetarnu mapu najboljih clubbing destinacija uvrsti i Beograd.
Pre tri godine, frankfurtski klub Cocoon izabran je za najbolji klub na svetu u tradicionalnom izboru MixMaga iz Londona. Od tada trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje a Cocoon je sinonim za top clubbing, vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.

Cocoon je na ličnu inicijativu Sven Vatha, nakon njegovog trijumfalnog prvog nastupa u Beogradu u novembru 2007, odlučio da na planetarnu mapu najboljih clubbing destinacija uvrsti i Beograd.

Zahvaljujući tome kao i velikom uspehu do sada održanih partija, na kojima su pred beogradskom publikom pored Sven Vatha nastupali Zombie Nation, Jacek Sienkiewicz, Extrawelt, Guy Gerber, Pig'n'Dan, Chris Tietjen, 20. novembra u, nedavno po najvišim tehničkim standardima obnovljenoj, sali DOB-a, prisustvovaćemo novom Cocoon Belgrade party-ju. Centralni gosti su Steve Bug, Maurizio Schmit i Martin Buttrich koji će ovom prilikom izvesti svoj set uživo. Muzika će biti ispraćena performansom Dream & Dare tima a lokalna DJ podrška biće Gordan Paunović i Vlada Janjić.

Steve Bug se neprestano poigrava sa opuštenim fanki zvukom i prljavim retro bas linijama, utapa tehno, elektro i bazični fank u svedeni haus gruv i tako stvara minimalističku i zavodljivu muziku koja pokreće raspoloženje. Dosledno pokazujući kako manje često može da bude više, ovaj priznati minimal tek-haus majstor jedan je od nekoliko dragulja inovativne nemačke elektronske scene (izvor: http://www.kontraweb.net ) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Opel Ampera-e prevalila 750 km sa jednim punjenjem
Opel Ampera-e prevalila 750 kilometara sa jednim punjenjem...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Uskoro u prodaji antologija A. Dedića

Croatia Records ponosno predstavlja luksuzno izdanje kojim je na neki način zaokruženo impresivno muzičko stvaralaštvo na...

Novi album sastava Goldfrapp

Sastav Goldfrapp objavio je povratak na scenu novim, petim, studijskim albumom....

The C. Brothers objavljuju kompilaciju

The Chemical Brothers će objaviti prvu Best Of kompilaciju 1. septembra....