Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Album "Živim po svome" sa potpisom

 
Detalji

 
 

"Živim po svome" izašao je početkom februara 2009. godine, a na njemu se osim pesama "Živim po svome", "1000 razloga", "Svijet oko nas", nalazi još nekoliko numera koje je snimila u saradnji sa Elvisom Stanićem.

Ovim albumom Josipa je prekinula osmogodišnju diskografsku pauzu. Na albumu se nalazi osam pesama od kojih je jedna bonus pesma. Album je posvećen njenoj najvećoj ljubavi Karlu Metikošu.
Svi obožavaoci Josipe Lisac, od utorka 29. septembra, moći će da kupe njen novi CD "Živim po svome" i to potpisan! Svi ljubitelji njene muzike moraće da požure jer je broj diskova ograničen.

Saradnja s Elvisom je započeta još 2001. godine sa pesmom "Paučina" koju su izveli na festivalu Melodije Kvarnera iste godine. Nastavili su da sarađuju 2006. godine na Elvisovom albumu "Bolja strana sveta" na kome je Josipa sjajno izvela pesmu "Posve slobodna" na francuskom i hrvatskom jeziku.

Ovim albumom Josipa je prekinula osmogodišnju diskografsku pauzu. Na albumu se nalazi osam pesama od kojih je jedna bonus pesma. Album je posvećen njenoj najvećoj ljubavi Karlu Metikošu.

"Sve ovo što sam napravila je zato što sam mislila da je tako najbolje i najlepše, tako sam se u tom trenutku osećala. Važno mi je bilo da pesme nemaju negativne konotacije, I da ne ostavljaju tužan utisak. Oni koji budu slušali ovaj album treba da ga dožive po svome, da im probudi emocije, što će oni sami razmeti." izjavila je Josipa. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Crna kutija
Koliko poznajemo one najbliže sa kojima i pored kojih živimo? Šta je istina, a šta tajna?...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Arctic Monkeys otkrili spisak pesama

Arctic Monkeys su otkrili spisak pesama kao i datum izdavanja novog albuma....

"Henkok" na prvom mestu box office liste

Veliku prašinu na box office listi ovog vikenda, podigao je novi film Vila Smita. "Henkok" je uz pomoć Smitovih fanova, us...

Spektakl R. Amadeusa na Sajmu knjiga

Čuveni pevač, Rambo Amadeus izvešće spektakl – Ekološki Don Kihot, u sredu, 22. oktobra, sa početkom u 18h, na Sajmu ...