Početna » Muzika » Muzičke vesti »

"Celebration" - ultimativna kolekcija

 
Detalji

(Warner Bros Records)

 
 

Madona, koja je oborila rekord 37 top 10 hitova, kao i sedam No. 1 albuma (uključujući i njena posljednja četiri) na Bilbord Pop grafikonima, dala je svojim obožaveteljima još jednu priliku da uživaju u njenim muzičkim dostignućima.

Danas su iz "Warner Bros Records" zvanično potvrdili da će 28. septembra biti puštena u prodaju ultimativna kompilacija Madoninih pesama pod nazivom "Celebration". Sve pesme na kompilaciji su obrađene i odabrane od strane Madone i njenih fanova. Obuhvatili su period izuzetne karijere ove pop dive uključujući hitove poput "Everybody", "Express Yourself", "Vogue" i "4 Minutes".

Kompilacija "Celebration" će biti dostupna u na 2 CD, kao i na jednom. Istovremeno će biti ponuđeno DVD izdanje koje uključuje najkvalitetnije snimke njenih spotova u koje spadaju i nekoliko onih koji nikada do sada nisu bili dostupjni na DVD-u.

Na CD-u će se naći i dve nove pesme nedavno snimljene u New York-u. Prvi singl takođe nazvan "Celebration" u koprodukciji Madonna & Paul Oakenfold biće pušten 3. avgusta. Spot za pomenuti singl, koji će se takođe nalaziti na DVD-u, je upravo snimljen u Milanu (Italija). Režirao ga je Madonin dugogodišnji saradnik Jonas ("Ray of Light") Akerlund. Nekoliko klupskih dance remiksa "Celebration" lansirani su u klubovima 24. jula. Pesma će osim na CD-u biti dostupna i na vinyl maxi. Na radiju će se puštati od 3. avgusta.
Naslovnica ove komplikacije je kreirana od strane street pop umetnika "Mr. Brainwash", koji je poznat po tome što ikone moderne kulture "ubacuje u mikser i izvrće ih naglavačke".

Madona, višestruka dobitnica Grammy-ja, pisac i producent, imala je preko 12 No1 singlova. Potukla je rekorde svojim singlom, koji je 39 puta bio No.1 na grafikonu Billboard Hot Dance Club pesama, što je daleko najviše od bilo kog umetnika za 30godina postojanja ove liste.
(Warner Bros Records)Pogledaj i:

muzicka vest

 
 
 
Za Vašu pažnju
 
64. Međunarodni beogradski sajm knjiga
Beogradski sajam knjiga, 64. po redu, uz učešće oko 500 izlagača, održan je od 20. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Pismo=Glava“. ...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Pearl Jam - novi album

Bend Pearl Jam objavio je da se nalaze u toku snimanja novog albuma....

Duffy vlada britanskom listom

Nova britanska zvezda, koju često porede sa Amy Winehouse, Duffy, ove nedelje našla se na prvom mestu liste albuma i singlo...

"Stefanovski" predgrupa "Simple Minds"

Čuveni muzičar, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom neposredno pre nastupa benda Simple Minds, 11. novembra u Be...