Početna » Muzika » Muzičke vesti »

OT bend na koncertu James Blunt-a

 
Detalji

 
 

Bend koji je sastavljen posle TV emisije Operacija Trijumf i koji sačinjavaju Vukašain, Nikola Sarić, Đorđe i Nikola Paunović imaće polučasovni nastup u Expo centru kao zagrevanje pre izlaska na binu super zvezde James Blunt-a.

Sam Blunt i njegov management izabrali Beograd uz obrazloženje da najveći broj internet poruka pevaču stiže baš iz Srbije.
OT bend će imati svoj prvi nastup uživo, kao predgrupa na koncertu James Blunt-a, koji će se održati 23. Februara 2009. godine u Expo centru u Beogradu.

James Blunt održaće svoj svoj prvi veliki koncert u Beogradu u dvorani Expo XXI 23. februara 2009. godine. Hitmejker koji je potukao sve rekorde u diskografiji 21. veka prodajući neverovatnih 11 miliona albuma prvenca "Back to Bedlam", što ga čini najprodavanijim UK izvođačem te godine u celom svetu u Beograd dolazi u organizaciji Talent Box-a i Avalon Produkcije.

Blunt je pet puta nominovan za Grammy nagrade, dobitnik je dve MTV nagrade kao i 2 Brit nagrade. Sa drugim albumom, čija je velika svetska turneja u toku, ide dalje i pesma "1973" postaje globalni broj 1 hit single. Interesantan detalj je da je postojao samo jedan slobodan datum za prostore ex-Yu i da su između Ljubljane, Zagreba, Beograda i Skoplja, sam Blunt i njegov management izabrali Beograd uz obrazloženje da najveći broj internet poruka pevaču stiže baš iz Srbije. (izvor: http://www.kontraweb.net ) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Korešpodencija
Korešpodencija - je rađena prema tekstu Borislava Pekića, čiju dramatizaciju je radio Borislav Mihajlović Mihiz, a sve to u režiji Gorčina Stojanovića koji je u Zvezdara teatru prvi put režirao pre 20 godina....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

AC/DC objavljuju novi album

Sastav AC/DC potvrdio je objavljivanje novog album. Album će nositi naziv "Black Ice" i u prodaji će biti od 27. oktobra po...

Stiže novi Massive Attack

Sastav Massive Attack otkrio je detalje novog albuma....