Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Iron Maiden oduševljeni ozvučenjem

 
Detalji

 
 

Za samo 16 sati danonoćnog rada kompletnu postavku bine, svetla i ozvučenja izvršilo je 60 ljudi lokalne produkcije Studio "Berar".

Dan pre koncerta, u popodnevnim satima, na iznenadjenje tehničke ekipe benda koja je prvi put ušla u Arenu, tim Studija "Berar" je već postavio kompletnu binu sa pratećom tehnikom.
Produkcijski tim grupe "Iron Maiden", koja je održala koncert u Beogradskoj areni 10. februara pred oko 15 000 obožavalaca, oduševljen je ozvučenjem i lokalnom produkcijom koju je obezbedila vodeća produkcijska kuća u Srbiji, Studio "Berar".

Za zvuk su korišćena 2 digitalna miks pulta i zvučni sistem od 250 kW, a za svetlosne efekte je korišćena konvencionalna rasveta od 450 kW i 60 pokretnih "glava". Bina je bila jedna od najvećih do sada konstruisanih u Areni, površine 440m2, širine 22m i visine 14 m. Publika je mogla da uživa u slici koju su direktno sa stejdža emitovala dva 2 video projektora od 8000 ANSI lumena, sa projekcionim platnima veličine 6 x 4,5 m.

Dan pre koncerta, u popodnevnim satima, na iznenadjenje tehničke ekipe benda koja je prvi put ušla u Arenu, tim Studija "Berar" je već postavio kompletnu binu sa pratećom tehnikom. A dan kasnije publika u samoj hali se i sama uverila u odličan kvalitet zvuka, slike i svetlosnih efekata koji su pratili taj spektakularan hevi-metal koncert. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Članovi Udruženja turističkih vodiča Srbije posetili Mladenovac
U sastavu sedamnaest Beogradskih opština nalazi se i gradska opština Mladenovac......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fish fest 2010

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Film "The Rolling Stones" u bioskopima

Zbog velikog interesovanja publike na nedavno održanoj L'Oreal Paris Cinemaniji, film Martina Skorsezea "The Rolling Stones:...

Klub Cinema

Not your daddy's club......