Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Još 1000 ulaznica za RBD

 
Još 1000 ulaznica za RBD
ARHIVA
Muzičke vesti | dodato 17.12.2008.
Detalji

Mesto održavanja koncerta: Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja koncerta: 18. decembar 2008. god. u 20h

 
 

Zbog velikog interesovanja u prodaji je 1000 dodatnih ulaznica, koje se mogu nabaviti samo na blagajni Beogradske arene. To su ulaznice po ceni od 2200 dinara za nivo 400, u zoni sa strane bine – najbolja mesta na tom nivou.

Za koncert RBD bezbednost posetilaca biće na najvišem nivou, zbog prisustva mlađe publike. Koncert na oproštajnoj turneji pod nazivom "El Ultimo Adios" ("Poslednji pozdrav") razlikovaće se od prethodnog, održanog u septembru.
Koncert popularne grupe RBD održaće se 18. decembra u Beogradskoj areni, sa početkom u 20.00 časova. Ulazi se otvaraju u 18.00 časova.

* U samoj Areni neće biti prodaje alkoholnih pića
* Deca će imati pravo da unesu slatkiš ili čokoladicu / grickalice
* Dozvoljeno je unošenje amaterskih fotoaparata i kamerica
* Deca do 12 godina moraju da budu u pratnji odrasle osobe
* Na svakoj karti su naznačeni ulaz i sektor: za mesta na tribinama otvoreni su ulazi na severu i jugu, za parter Golden Fan Ring (deo najbliži bini) ulaz je sever-broj 106 i istok -108, dok je za regularan parter otvoren ulaz na zapadu.

Za koncert RBD bezbednost posetilaca biće na najvišem nivou, zbog prisustva mlađe publike. Koncert na oproštajnoj turneji pod nazivom "El Ultimo Adios" ("Poslednji pozdrav") razlikovaće se od prethodnog, održanog u septembru. Na ovom koncertu RBD će izvoditi najpoznatije numere sa svih svojih albuma, objavljenih od 2004. do danas.

Kada je u novembru 2004. izašao njihov debi album "Rebelde", za početak je distribuirano samo 25 000 primeraka u Meksiku, "Rebelde" je postao trenutni hit, tako da kada su RBD izbacili „Nuestro Amor" deset meseci kasnije, na opšte iznenadjenje srušili su sve rekorde dostigavši platinasti tiraž za samo šest sati. Njihovi albumi dobili su tri od četiri nominacije za "Najbolji pop album godine" na dodeli nagrada "Billboard Latin Music Awards 2006". RBD su u oktobru 2006. bili prvi umetnici sa španskog govornog područja koji su imali sopstveni koncert na stadionu Marakana, najvećem stadionu na svetu, pred 120 000 obožavalaca! RBD ruše rekorde širom sveta. Nedavno je njihov album „Rebels" dostigao tiraž zlatne ploče u Španiji zauzevši četvrto mesto na listi najprodavanijih, a DVD "Live in Hollywood" stigao je na prvo mesto DVD izdanja. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Put pod noge - 42. Međunarodni beogradski sajam turizma
Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma...
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Plant i Krauss trijumfovali na Grammy-ju

Robert Plant i Alison Krauss bili su glavne zvezde dodele Grammy nagrada koje su sinoć održane u Los Angelesu....

Koncert grupa Consecration i Azil 5

Bend "Azil 5" će u saradnji sa beogradskim bendom "Consecration" održati koncert u nedelju u SKC livingroom-u u Beogradu s...

Kaneye West se izvinjava

Kanye West nije sačekao ni iduće jutro već se odmah izvinio za svoje čudno ponašanje dok je Taylor Swift primala nagradu...