Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Belgrade beer fest

 
Belgrade beer fest
Muzičke vesti | dodato 29.07.2008.
Detalji

Belgrade beer fest
Ušće, Beograd
Vreme održavanja: 20 - 24. avgust 2008. god.

 
 

U periodu od 16.07. – 21.08., u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Skoplju postavljeni su bilbordi koji pozivaju građane da posete festival piva u Beogradu.

Belgrade Beer Fest pruža osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, koja će svakom posetiocu dočarati pravi Beograd – kosmopolitski i srdačan grad, željan da svojom nekonvencionalnošću privuče goste iz svih krajeva sveta.
Radeći na strateškim ciljevima promovisanja festivala u inostranstvu, Belgrade Beer Fest će prvi put imati bilbord kampanju u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

Belgrade Beer Fest pruža osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, koja će svakom posetiocu dočarati pravi Beograd – kosmopolitski i srdačan grad, željan da svojom nekonvencionalnošću privuče goste iz svih krajeva sveta. Pozitivni utisci koje će poneti mladi ljudi nemerljiva je vrednost Beer Fest-a.

Beer Fest je tokom pet festivala posetilo preko dva miliona ljudi, od toga preko 50.000 stranaca. Nadamo se, i sve ćemo učiniti, da ih na budućim festivalima bude još više, jer je Beograd uvek bio poznat po svojoj gostoljubivosti i neposrednosti.

Belgrade Beer Fest ovu kampanju realizuje uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe, koja je od ove godine postala strateški partner najmasovnijeg festovala u regionu.

Promovišući festival i limenku (kao jedinu ambalažu koja se 1005 reciklira), Beer Fest i Ball Packaging planiraju još niz zanimljivih aktivnosti koje će kulminaciju imati u danima trajanja festivala. 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Osama - Kasaba u Njujorku
Živopisna i ekspresivna priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i ratu u formi romana......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Fish Fest Beograd 2009

Ispod Kalemegdanske tvrđave (kod Kule Nebojša) i na platou šetalista kod ušća Save u Dunav, održana je trodnevna manife...

Uk Subs u Beogradu

Kultni engleski punk bend UK Subs nastupiće u Beogradu 11. februara 2009. u okviru evropske turneje! Legendarni Sabsi, od po...

"Henkok" na prvom mestu box office liste

Veliku prašinu na box office listi ovog vikenda, podigao je novi film Vila Smita. "Henkok" je uz pomoć Smitovih fanova, us...