Početna » Muzika » Muzičke vesti »

F. Ferdinand i Cypress Hill u Beogradu

 
Detalji

Mesto održavanja: Tuborg green festival, Beogradska arena, Beograd
Vreme održavanja. 2. jul 2008.god.
Cena ulaznice: parter 2090 dinara i tribine 2490 dinara

 
 

Publika i zvezde ovogodišnjeg Tuborg Green Festa uživaće u koncertnoj produkciji dizajniranoj prema karakteristikama glavne bine Exit festivala.

Zvezde Franz Ferdinand i Cypress Hill, u Areni očekuje proslavljena "Prolyte" bina čija je širina 15, a visina 13,5 metara. Sa obe strane binu će dodatno proširiti LED ekrani, i frontalni "line array" zvuk sa 40 "sub" zvučnika.
Drugi po redu Tuborg Green Fest biće održan večeras, 2. jula u Beogradskoj Areni kada će nastupiti Franz Ferdinand, Cypress Hill, Raveonettes i Eplay.

Zvezde Franz Ferdinand i Cypress Hill, u Areni očekuje proslavljena "Prolyte" bina čija je širina 15, a visina 13,5 metara. Sa obe strane binu će dodatno proširiti LED ekrani, i frontalni "line array" zvuk sa 40 "sub" zvučnika i još 40 višesistemskih zvučnika. Zvučne komponente dolaze iz vodećih serija proizvođača "JBL Vertec" razglasa, "Martin" bas linije i "Crown" pojačala, a biće inženjerski raspoređene u 5.1 sistemu sa snagom dovoljnom i za veće otvorene prostore. Nastupe bendova će dodatno oblikovati blizu 50 vrhunskih procesora zvuka.

Članove bendova će u svakom trenutku pratiti spot-reflektori, te preko 200 rotirajućih i fiksnih rasvetnih uređaja raspoređenih po binskoj konstrukciji. Programiranje svetla i dodatne scenske efekte će dopuniti kamere i video miks na LED ekranima koji će publici približiti izvođače na sceni. Unos i postavka bine, zvuka i svetla počinje dan ranije kada će više od stotinu profesionalaca spremati sve složene aspekte produkcije ovakvog događaja. Beogradska arena će i pored „vrele“ atmosfere biti najhladnije mesto u Beogradu, jer će kompjuterizovani sistem klimatizacije biti neprelazna prepreka za tropske vrućine.

Nakon otvaranja svih ulaza u Arenu od 18 časova, prvi će na binu već u 18.30 beogradski bend E-Play koji trenutno snima svoj treći studijski album za "PGP-RTS". Posle njih u 19.30 na redu je pojačano "live" izdanje dueta The Raveonnetes koji u Beograd donosi svoj pop-rock zvuk koji nastaje u njujorškim studijima.

Verovatno najomiljeniji hip-hop bend Cypress Hill, dolaze da se prisete kako je publika na Exitu bila "Insane In The Brain" tokom njihovog nastupa 2004. godine. Nastup počinje u 21 čas, a od latinoameričkih repera se uvek očekuje jednako uzbudljiv nastup zbog čega će u sredu Beogradska arena imati dodatno pojačano hlađenje. (Kontra) 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Editors i Burke najprodavaniji u Britaniji

Sastav Editors i Alexandra Burke ove nedelje imaju najprodavaniji album, odnosno singl, u Velikoj Britaniji. ...

Trijumfalni povratak sastava Keane

Sastav Keane je debitovao na prvom mestu britanske liste singlova sa novi albumom pod nazivom "Perfect Symmetry"....

A3.Format postaje A.Formati

A3.Format se transformiše i raste. ...