Početna » Muzika » Muzičke vesti »

MTV Best Adria Act nominacije

 
MTV Best Adria Act nominacije
ARHIVA
Muzičke vesti | dodato 17.09.2013.
Detalji

MTV Best Adria Act

 
 

Poznat kao najprestižni muzički događaj u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Amsterdamu.

Glasanje počinje danas, na adresi MTVEMA.com!
MTV je danas objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja se ove godine održava 11. novembra u Amsterdamu, Holandija.

Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act su:

Frenkie
Filip Dizdar
Katja Šulc
S.A.R.S.
Svi na pod!

Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. septembra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 24. oktobra u ponoć, kada ćemo dobiti pobednika, pobednicu ili pobednike.

Glasajte za svog omiljenog regionalnog izvođača na mtvema.com!

Poznat kao najprestižni muzički događaj u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Amsterdamu, slavnoj kulturnoj prestonici Holandije. Nakon prošlogodišnjeg rekordnog izdanja dodele u Frankfurtu, u Nemačkoj, 2013 MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju, 10. novembra, iz fantastične nove arene Ziggo Dome u Amsterdamu.

O DODELI MTV EMA:
Od svog početka davne 1994, MTV EMA dodele su kreirale reputaciju najsenzacionalnijih dodela muzičkih nagrada na svetu, i to ne samo na globalnoj MTV mreži koja dopire do 550 miliona domaćinstava širom sveta, već i na svim drugima kanalima i medijima, zahvaljujući atmosferi koju ovaj događaj pravi. Na prethodnim dodelama nastupile su svetske superzvezde kao što su U2, Coldplay, Green Day, Rihanna, Beyoncé, Shakira, Jay-Z, Madonna, Prince, Bon Jovi, Take That, Shakira, B.o.B., Katy Perry, Linkin Park, Alicia Keys, The Killers, Muse, No Doubt, fun. i mnogi, mnogi drugi.. MTVPogledaj i:

mtv

,

ema

,

MTV Best Adria Act

 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

A.F.W.: Moda briše granice

U Beogradu je počeo prvi Adria Fashion Week na kojem su se predstavile modne kuće i dizajneri iz regiona....

Toyota Skills Grand Prix

Toyotin regionalni centar Toyota Adria, i ove godine organizovao je Toyota Adria Skills Grand Prix, takmičenje za prodajno i...

MTV Best Adria Act nominacije

MTV je danas objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu MTV Best Adria Act....