Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Warrior's Dance Festival

 
Warrior's Dance Festival
ARHIVA
Muzičke vesti | dodato 25.08.2012.
Detalji

Novu pesmu benda Muse, Unsustainable, možete poslušati ovde:
http://www.youtube.com/watch?v=EF_xdvn52As

Novi singl War nastao kroz saradnju Keith Flint-a i Caspe možete poslušati ovde:
http://www.youtube.com/watch?v=zNvVbxHImyg

 
 

Još manje od mesec dana ostalo je do beogradskog izdanja Warrior's Dance Festivala.

Domaćini predstojećeg Wariror's Dance Festivala koji će se 15. septembra održati u Beogradu, bend The Prodigy, su najveći deo ove godine proveli u studiju pripremajući novi album, koji se očekuje krajem godine. Album će nositi naslov: How to Steal a Jet Fighter. Publika koja je imala sreću da dođe do ulaznica na strogo selektovanom malom broju nastupa koji je bend imao ove sezone, imala je priliku da čuje nove numere: A.W.O.L. i Dogbite, a na presižnom Download Festivalu pred 100.000 ljudi premijerno je izvedena pesma Jetfighter.

Publika beogradskog izdanja WDF će među prvima na svetu moći da čuje pesme sa predstojećeg albuma. Posebno motivisani da se u najboljem izdanju prikažu pred publikom u Srbiji, The Prodigy najavljuju produženu verziju nastupa. Pored novih pesama bend će izvesti i antologijske numere koje su obeležile njihovu karijeru poput: Poison, Firestarter, Invaders Must Die, Voodoo People, Smack My Bitch Up i mnoge druge.

,,Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će ovog puta nastupiti i naši prijatelji: Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!’’ – The Prodigy.

Skrillex svojom muzikom inspirisao novi album grupe Muse
Predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike revolucionarni Skrillex je svojom muzikom i posebno živim nastupima direktno inspirisao jedan od trenutno najvećih britanskih bendova Muse da naprave muzički zaokret i u svoju muziku unesu dup step bitove. Frontmen Benda Muse, Matt Bellamy, je nedavno izjavio da je oduševljen nastupom Skrillex-a koji je video u Londonu i da je pesma Unsustainable, ali i ceo predstojeći album The 2nd Law nastao pod velikim uticajem Skrillex-a.


Frontmen The Prodigy Keith Flint gost na novom singlu War koji je producirao Caspa
Program predstojećeg WDF-a kreiran je u saradnji sa bendom The Prodigy i čine ga izvođači koji su trenutno inspiracija bendu. U prilog tome ide i novi Caspin singl War. Produciranom u dub step maniru pesmom dominira vokal Keith Flinta toliko karakterističan za muziku The Prodigy. Singl je premijerno emitovan na BBC Radio 1 u emisiji Hottes Record koju uređuje Zane Lowe. 
 
 
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Počinje Exit 08 festival

N*E*R*D, Paul Weller, Manu Chao, Sex Pistols, The Hives, Nightwish, Primal Scream, Nightwish, Gogol Bordello, Ministry, The ...

Bojan Jevtić

Veče sa Bojanom Jevtićem......