Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Summer3p

 
Summer3p
Muzičke vesti | dodato 05.07.2012.
Detalji

Više o izvođačima možete pronaći na našoj zvaničnoj prezentaciji - www.summer3p.org
Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara.
od 19. do 22. jula

 
 

Deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS).
Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

Poznati ruski DJ Gorje Hewek nastupiće prvog festivalskog dana, 19. jula. Hewek je radio na poznatom moskovskom radiju Deep Mix Moscow od 2006 do 2010. godine. U pitanju je najslušanija radio stanica na svetu kada su u pitanju žanrovi minimal i techno. Danas se Gorje bavi produkcijom, objavljuje za Pro-tez Records i često nastupa po Rusiji. Iste večeri nastupiće Roby Deep (Slovenija), Brajan (Srbija) i Timika (Srbija).
http://soundcloud.com/gorjehewek

Steve Young aka Hedflux će drugog festivalskog dana predstaviti svoju unikatnu kombinaciju tech-funka i prefinjene psihodelije u breakbeat maniru koja se pretvara u hipnotičku energiju na plesnom podijumu. Istog dana nastupiće i Palotai (Mađarska) i Vida G (Mađarska).
http://soundcloud.com/hedflux

Kassey Voor
n smatra da je emocija centar muzike. Voorn sarađuje sa poznatim svetskim imenima kao što su John Digweed i Sasha, a njegovi uzbudljivi nastupi u kojima dominira house/progressive/techno se dugo vremena prepričavaju. Pored Kassey Voorna, trećeg festivalskog dana, 21. jula, nastupiće i domaći DJ-evi Ascaloon, Chrono, Bugsy i Gabriel Bin.
http://soundcloud.com/kasseyvoorn

Poslednjeg dana Summer3p festivala nastupiće poznati regionalni DJ Mladen Tomić, a pored njega „sviraće“ i subotičke snage: Kibz b2b Dfndr, Adamov b2b Mistique i The Code Crew.
http://soundcloud.com/mladentomic


Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Više o izvođačima možete pronaći na našoj zvaničnoj prezentaciji - www.summer3p.org

Organizatori Summer3p festivala su NVO AŠC i Fondacija „Danilo Kiš“ iz Subotice.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine skrećemo pažnju na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palić i Sačuvajmo prirodu. Tokom festivala održaće se više radionica: Ekološka, Likovna, Sportska... Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala.

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Moj deda je aut
Komad "Moj deda je aut" dekonstruiše porodične odnose i ispituje granice isključivosti i razumevanja....
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Drugi Beogradski gastroenološki festival – BEGEF

Od 7. do 9. septembra u Skadarliji je održan drugi BEGEF, gastro-enološki festival u organizaciji Udruženja „Vinski pute...

Blues Stock Festival 2011

Deseti Blues Stock Festival posvećen je 30-godišnjici beogradske blues scene i iz tog razloga u većem delu programa preds...

Rock Village festival

Prvo veče festivala nastupaju Atomsko Skloniste, Van Gogh, Irina & Storm i Magma. ...