Početna » Muzika » Muzičke vesti »

Lovefest u Vrnjačkoj Banji

 
Detalji

Lovefest, jedan od najpopularnijih muzičkih festivala u Srbiji ove godine biće održan od 3. do 5. avgusta na letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji, a listu čine neka od najpoznatijih imena iz sveta elektronske muzike.

 
 

Energija Ibice na Lovefestu u Vrnjačkoj Banji

Prve festivalske večeri na Tuborg main stage-u muzičke zone nastupiće James Zabiela, jedan od najvećih DJ-eva današnjice. Poznat po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme,kao i dirty acid house i techno trackovi, Zabiela na Lovefest donosi energiju Ibice i letnje zabave.

Iste večeri pred publikom će nastupiti i nemački DJ Alex Niggemann i DJ Miloš Pavlović. Jedna od stvari koja Niggemann-a na početku izdvaja je da je njegov stil teško definisati. Smatra da muzika zavisi od trenutka i time se vodi kada nastupa pred publikom. Na njegovoj plejlisti se nalazi sve – od tech house-a do vokalne house muzike. Niggemann uvek ume da prepozna atmosferu u publici i muziku prilagodi upravo njima.

Drugi dan festivala, headliner na Tuborg main stage-u muzičke zone biće poznati danski DJNoir, a osim njega nastupiće Don’t i Kind of Man. Bez obzira na to da li putuje na neke od najboljih žurki na planeti ili producira numere koje dobijaju podršku DJ svetske elite, Noir (a.k.a. Rene Kristensen) ostaje jedan od cenjenijih i vrednijih izvođača u industriji elektronske muzike.

Poslednje festivalsko veče je kao i prethodnih godina posvećeno domaćoj muzičkoj sceni. Treći dan, na muzičkoj zoni nastupiće Darkwood Dub, Sinestezija, MVP i S.A.R.S.

Svi izvođači elektronske muzike koji su prošli upravo završeni konkurs "Mlade nade Lovefesta", imaće priliku da nastupe na Tuborg main i Red Bull stage-u.
 
 
 
Za Vašu pažnju
 
Etno selo Babina Reka
Etno selo Babina Reka se nalazi u lazarevačkoj opštini u sklopu sela Trbušnica......
 

NAGRADNA IGRA

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete mail na: redakcija@kudazavikend.com Najbržih dvoje dobijaju po DVE ulaznice. U mailu navesti: Ime, Prezime, mesto i broj telef...

SRODNE TEME

Kubanska žurka u Andergraundu

Uživajte u galeriji fotografija!!!...

Splav Play

Premijerno predstavlja vrhunski Fusion restoran by Moon, Lounge Beach Bar, Galeriju moderne umetnosti, Noćni klub i After-Pa...